A Fitbit bekebelezte a Pebble-t

HusztiD 2016.12.05. 11:57 Egyéb 0 db 198

pebble_2_collection_white_web-800x450

Az Information egyik új beszámolója szerint a Fitbit lecsapott a már egy ideje gondokkal küszködő fitnesz kiegészítőkre szakosodott Pebble-re. Pontos információk ugyan nem láttak napvilágot, hogy mennyiért ütötték nyélbe az üzletet, de annyit viszont lehet tudni, hogy nagyon kevés pénzmennyiségért – legalábbis így hivatkoznak rá.

Fogalmazhatunk úgy, hogy az utóbbi hónapok folyamán a Pebble igen komoly problémákkal küzdött, hiszen nem igazán pörögtek a termékeik. Nem olyan régen például három okosórát adtak ki, mint a Pebble 2, Time 2 vagy a Pebble Core, de még ez sem volt elég, hogy megmentsék magukat. A megjelenés után nem sokkal gondok akadtak a termékekkel, végül a vállalat a dolgozóik 25 százalékát egyaránt leépítette.

Az új egyezségnek köszönhetően a Fitbit felvásárolta a Pebble-t, de egyelőre nem tudni konkrét információkat. Bizonyos hírek szerint a szellemi tulajdonjog és a szoftver fogja a Fitbit-et leginkább érdekelni. Hogy milyen új terméket várhatunk, az pedig még a jövő titka, de egy biztos, hogy ez a felvásárlás kevés lesz ahhoz, hogy Apple Watch féle riválissal álljanak elő, bár egyelőre inkább várjuk ki, hogy mit tervez a vállalat.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!