Már tesztelik az iPhone 8-at; hanyatlás évtizede vár az Apple-re – mi történt a héten?

HusztiD 2016.12.04. 15:25 Apple, Kiemelt hírek 0 db 1 011

Kezdetét vette december, de az idei év utolsó heteire is vannak érdekes hírek, így szokás szerint összeszedtük a legérdekesebbeket az elmúlt napok történéseiről.

iphone-8-concept1

Már most több iPhone 8 prototípust tesztel az Apple

A Wall Street Journal legújabb értesülései szerint az Apple már teszteli a jövőre érkező új, csúcskategóriás iPhone 8 modellt. Mint tudjuk, az utóbbi időben leginkább az a hír járja, hogy az almások három telefont mutatnak be a: a jól megszokott 4,7 és 5,5 colos telefont, valamint egy 5,2 colos prémium kiadást egyaránt.

cg-4wlpglxuiie9xaavfsxbzf2maapomgmbejiabuxl125

Bővebben itt.

A hanyatlás évtizede vár az Apple-re

Nem titok, hogy  jövőre lesz 10. évfordulós az iPhone, így az Apple feltehetően valamilyen nagy dobással készül. Ennek kapcsán már olvashattunk különböző szóbeszédeket, hogy milyen újdonságokat kap az iPhone 8, de vajon mi lesz azután? Andrew Uerkwitz elemző ezt boncolgatta legújabb kimutatásában.

tim-cook-780x573

Bővebben itt.

3D képkészítés lehet az iPhone 8 egyik nagy újdonsága

Az Apple az LG-vel karöltve fejleszt ki új kameramodulokat, amelyek képesek kihasználni az úgynevezett 3D fotográfiát – legalábbis ezt állítja a koreai Economic Daily. Mint tudjuk, 2017-ben lesz 10 éves az iPhone, így minden nagyobb tech portál azt várja, hogy valami igazán nagyot dobjon az Apple. Na ez lehet az egyik fő újdonság.

iphone_7_plus_dual_camera

Bővebben itt.

KGI: minden eddigi rekordot megdönthet az iPhone 8

Minden eddiginél nagyobb iPhone rajtra készül az Apple jövő szeptemberre – állítja a jól ismert KGI csapata. Az eddigi napvilágot látott pletykákból már idézőjelesen tudhatjuk, hogy három modellt dob piacra az Apple, amely közül az 5,2 colos lesz az igazán prémium kiadás.

iphone-8-concept-video

Bővebben itt.

Idén is az iPhone lesz a legnépszerűbb karácsonyi ajándék

Az elmúlt évekhez hasonlóan, továbbra is az iPhone uralja a piacot a karácsonyi időszakban. Mi több, nem csak maga a telefon, de a MacBook egyaránt, ugyanis a Piper Jaffray csapata készített egy új felmérést, melyben arra keresték a választ, hogy melyek azok a termékek, amelyre leginkább vágynak az emberek karácsonykor.

iphone-christmas

Bővebben itt.

További érdekességek

A hét legelején megkaptuk a hangulatos, decemberi drónfelvételt, ami mellett jött a hír, hogy újabb gondok akadtak a 2016-os MacBook Pro modellekkel. Úgy tűnik, hogy egyre ködösebb az Apple Pay mivoltja Ausztráliában, viszont szó volt egy iPhone 4-ről, ami fél évet is kibírt egy tó fenekén. Kicsit másabb lehet az új, 10,5 colos iPad, mint gondolnánk, a rossz hír pedig, hogy decembertől újabb MacBook Pro modellek kerültek elavult állapotba.

image73

A hét második felében felmerült, hogy korlátoznák Angliában az iskolások iPad használatát, majd december elsején az AIDS miatt jótékonykodott az Apple. Jött egy újabb hír a Home gomb nélküli iPad-ről, majd beszámoltunk, hogy neves dizájnerrel erősítenek az almások. Végezetül megtudtuk, hogy drónok segítségével fejlesztik az Apple Maps-et, valamint még mindig az Apple uralja az okostelefonok piacát 91 százalékos profittal.

Ezek voltak a negyvennyolcadik hét legérdekesebb hírei. Maradjatok velünk, hiszen a következő héten is beszámolunk az aktuális hírekről, valamint lassan várhatjuk, hogy az Apple kiadja a legújabb szoftvereket, mint az iOS 10.2-t

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!