Neves dizájnerrel erősít az Apple

HusztiD 2016.12.01. 17:25 Apple, Egyéb, Kiemelt hírek 1 db 265

screen-shot-2016-11-29-at-5-06-09-pm

A Recode legutóbbi információi szerint az Apple-nek sikerült a saját csapatukba átcsábítania a Wired egyik top szerkesztőjét. Billy Sorrentinót korábban kreatív igazgatói szerepet töltött be a Wired-nél, s a mostani hírek szerint az almások dizájn csapatát fogja erősíteni.

Billy korábban egy dizájn centrikus munkát töltött be, ami által ő felelt a brand nyomtatványaiért, digitális kiadásaiért, a közösségi médiájáért és egyéb hasonló dolgokért. Lényegében mondhatjuk úgy is, hogy ő volt a publikált dolgok atyja, hiszen minden rajta ment keresztül.

Hivatalosan ugyan az Apple nem erősítette meg a hírt, így kérdéses Billy szerepe az Apple-nél. A jelenleg rendelkezésre álló információk alapján szintén dizájnért fog felelni, azonban nem a hardverek kapcsán, hanem sokkal inkább a szoftverek terén. Ebből kifolyólag pedig az is elképzelhető, hogy a jövőben nagyobb beleszólása lehet mondjuk az iOS, macOS, watchOS vagy tvOS dizájnjába.

Mivel még eléggé friss a hír, így nem elképzelhetetlen, hogy a következő hónapok folyamán hallunk még Billy-ről, s arról, hogy pontosan mivel segíti az Apple-t.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. g - 2016.12.01. 19:50

    Egy jó hír, íve meg felejtse el az IOS-t.

Szólj hozzá Te is!