Az idei AIDS világnapján is jótékonykodik az Apple

HusztiD 2016.12.01. 10:25 Apple, Kiemelt hírek 0 db 196

logo

Az Apple immár egy évtized után újra beáll a támogatók mögé a RED kezdeményezéssel az AIDS világnapján, amely hivatalosan 1988. december elsején vette kezdetét. A Product RED már sokatok számára ismerős lehet, ugyanis a U2 frontember Bono az Apple-lel karöltve alkotta meg a kezdeményezést, amelynek keretein belül az AIDS veszélyeire hívják fel az emberek figyelmét, ugyanakkor az ebben résztvevő termékek bevételeit ezeknek a jótékonykodására fordítják.

Ezúttal 20 ismertebb játékot szerezhettek be az App Store-ból, amelyek támogatják a kezdeményezést: Angry Birds 2, Angry Birds POP!, Best Fiends, Best Fiends Forever, Boom Beach, Candy Crush Jelly Saga, Clash of Clans, Clash Royale, CSR2, Episode, Farm Heroes Saga, FarmVille: Tropic Escape, FIFA Mobile, Hay Day, MARVEL Contest of Champions, PewDiePie’s Tuber Simulator, Plants vs. Zombies Heroes, SimCity BuildIt, War Dragons és a YAHTZEE With Buddies.

Ha mindez nem lenne elég, akkor a Product RED termékek vásárlásával is adományozik az Apple. Az idei évben pedig olyan új kiegészítők vannak itt, mint az iPhone 7 Smart Battery Case, a hivatalos iPhone SE tokok, a Beats Solo 3, vagy a Pill+ hordozható hangszóró. Ha ezen termékek egyikét megvásároljátok, akkor abból bizonyos összeget jótékony célra fordít az Apple.

Sajnos minket nem érint, de ahol van Apple Pay, ott tranzakciónként egy dollárt adományoznak az almások. Ezen felül pedig világszerte 400 Apple üzlet logója vált pirosra a mai nap folyamán, hogy ezzel is felhívják a figyelmet az AIDS világnapjára.

Egyelőre nem tudni, hogy lesznek-e hivatalos adatok, de azért kíváncsiak lennénk rá, hogy végezetül mennyi adomány fog összegyűlni. Szóval aki valamilyen szinten szeretne az adományozók közé kerülni, annak nincs más dolga, mint lecsapni valamilyen Product RED termékre, avagy megvásárolnia az adott alkalmazások egyikét.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!