KGI: minden eddigi rekordot megdönthet az iPhone 8

HusztiD 2016.11.30. 17:25 iPhone, Kiemelt hírek 8 db 1,163

iphone-8-concept-video

Minden eddiginél nagyobb iPhone rajtra készül az Apple jövő szeptemberre – állítja a jól ismert KGI csapata. Az eddigi napvilágot látott pletykákból már idézőjelesen tudhatjuk, hogy három modellt dob piacra az Apple, amely közül az 5,2 colos lesz az igazán prémium kiadás.

Az előzetes számítások alapján 2017 második felében az almások 120-150 millió készüléket szállíthatnak le, ami túlszárnyal a két évvel ezelőtti iPhone 6 és 6 Plus eladásain. Ha ez valóban így lesz, akkor jócskán megnövekednek az eladások, hiszen 2014-ben 110-120 millió készülék talált gazdára ugyanebben az időszakban. Ergo eddig nem látott rekord eladásokra számíthatnak a kaliforniaiak, amennyiben valóban nagyot robbantanak.

A szakértők szerint igazán kecsegtetőek lesznek az új telefonok. A 4,7 és 5,5 colos modell egyaránt megkapja a vezeték nélküli töltés funkciót, ami sokak számára csábító lesz. Ami pedig a harmadik, 5,2 colos telefont illeti, az szintén megkapja ezt a funkciót, azonban az OLED kijelző lesz a nagy újdonsága, így mindenki megkapja a bizonyos újdonságokat, de aki hajlandó többet fizetni, az még egy jobb kijelzővel felvértezett iPhone-t egyaránt megvásárolhat.

Apropó, a szakik szerint a következő modellek dizájnja hasonló lesz, mint a mostani hetes modelleké, azonban az Apple üvegre cseréli az alumíniumot. Erről is voltak pletykák, de azok egy teljesen újragondolt dizájnról szóltak, nem pedig a meglévőről.

Ahogyan láthatjuk, egyre jobban kezdenek beindulni a pletykák, s az arra támaszkodó számítások. Ha valóban nagyot robbant az Apple, akkor nem kizárt, hogy hasonló eladások elé néznek, de ehhez bizony elengedhetetlen lesz az olyan újdonságok bevezetése, mint a vezeték nélküli töltés, gyors töltés és az OLED kijelzők. Jövő szeptemberben meglátjuk!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 8 db

 1. Patrik - 2016.11.30. 18:26

  Ugyan az a dizájn mint a mostani? De miért!?! Nem igaz hogy nem tudnak mást kitalálni mar elég unalmas.

 2. Làszló - 2016.11.30. 18:39

  Mert hogyan kéne kinéznie???
  Miért nem tervezel egyet és küldöd be Tim Cooknak???
  Fikázáshoz nem kell ész.
  Ha meg nem tetszik, vegyél Cicás telefont (CAT) :-)

 3. Patrik - 2016.11.30. 18:59

  Szerintem nem csak én unom mar ezt a formát ;) ha nem lennel elfogult, látnád hogy az emberek mar kezdenek sajnos elhatralni az Apple-tol. Ez részben az egyre gyakrabban meghibásodo iOS-nek is betudható. Félreértés neessek, én személy szerint soha nem fogok droidra váltani mert undorító, de ettol függetlenül ez nem azt jelenti hogy 100%-osan meg vagyok elégedve az Apple-lel.

 4. Pal007 - 2016.11.30. 19:07

  Patrik, olyan szélsőséges vagy, hogy az már komolytalan.

 5. Ironyjakuza - 2016.11.30. 20:58

  Nem hiszek az Apple innovációs törekvéseiben ,sztem már épp elég innovatív az Iphone . Szerény személyem egy 4″ os új külsős SE -t szeretnék nem kell vékonyabb ,nem kell semmi sallang csak azt tudja amit kell . Leírom mert nem hiszi el senki sem .
  2 ismételten 2 nap aksi
  13 mp kamera nem kell Dual csak legyen jó mint a 6s -m
  Aztán ne lógjon ki a kamera .
  Meg hogy ha bármit rá szeretnék tenni ,zene ,film ,ne kelljen már konvertálni ,jó?
  Megcsinálom de mrt muszáj.
  Volt androidom is ,fájl cserében agyonveri az iost .( kipróbáltam )tudom kék fog ,de semmi mással nem kompatibilis ,vazze .
  Sztem nem kell hajlított kijelző ,már nem újdonság ,a dupla optika sem az,sajnos beelőzték.
  Jó volna úgy tölteni hogy ,csak rá teszem egy párnára ,( kényelmesebb ).

  Ja és ez legyen 3 méretben ,tudom az extra kasza a legnagyobbon van !
  Értem én ,de nem vagyok pék ,vagy kosaras ,elég lenne nekem a 4″ de az SE gyakorlatilag 5s speciál. Ha kívülről nem így nézne ki ,azt vettem volna ,nem 6st .
  De simán visszatérnék egy kisebbre , nem gond ,a dupla tapi 1 hétig volt érdekes ,
  A nyomogatom mást csinál ,meg 2 nap , kb . Felesleges ficsőr ,mozgó kép ,Ja ha hozzá érek és nyomva tartom ,ez mekkora f..Sag de minek .
  Ja hogy értsen magyarul ,minek az appok nem fognak sosem .
  Írni a kisegítő kb 90% ban eltalálja kb .
  Van min javítani a kész készülékeken ,nem az innováció hiányára kell fogni ,hogy erre nincs idő , javít itt ott foltoz itt is ott is .
  Nem gáz, már megszoktam .
  De nem az Apple a hibátlan minőségi telefonokat eladó cég ( mert nem gyárt ,hanem gyártat ).
  Na ez egy magán vélemény ,mondom úgy hogy csak ezt a termeket használom , miért ? Nem tudom ,mert jó ? Nem 100 as ,mert szép ?nem nem az .
  Mert ha elkezdesz valamit ,akkor jót csak jóval tudod befejezni ,és ma ez a legjobb .

 6. Bigyo - 2016.12.01. 00:20

  Mindegyik telefon ugyan ugy nez ki mostansag. Nekem nincs bajom a formaval. Vannak gondok a programmal, hol nem. Nem tud magyarul rendesen, en meg angolul. Egyebkent tök jo keszulek, ami nem vagy csak fenyevenket fagyogat.
  Sokan mondjak hogy nem innovativ az Apple. Ki az a mostani IT szektorban? Az ipari kemkedo Kinai gyartok? Legyartja a dupla kamerat de ettol nem innovativ. Az Apple erossege az hogy amit kifejleszt az ugy mukodik ahogy annak kell. Ez a Jobs filozofia.

 7. Krisztián - 2016.12.01. 10:00

  Nem kell konvertálni iphone-ra a filmet. Infuse 5 pro-t letöltöd / fizetôs/ , mindent visz. Sorozatokhoz a feliratokat is leszedi.

 8. Showfor - 2016.12.02. 19:42

  Én a kétkártyásra várnék de az még 1 darabig biztos nem lesz :(

Szólj hozzá Te is!