Idén is az iPhone lesz a legnépszerűbb karácsonyi ajándék

HusztiD 2016.11.30. 10:25 iPhone, Kiemelt hírek, Mac 2 hozzászólás 400

iphone-christmas

Az elmúlt évekhez hasonlóan, továbbra is az iPhone uralja a piacot a karácsonyi időszakban. Mi több, nem csak maga a telefon, de a MacBook egyaránt, ugyanis a Piper Jaffray csapata készített egy új felmérést, melyben arra keresték a választ, hogy melyek azok a termékek, amelyre leginkább vágynak az emberek karácsonykor.

Ha az előző évek tendenciáit nézzük, akkor talán senkit sem ért váratlanul, hogy idén ismételten az iPhone esett az első helyre. 2013-ban például a válaszadók 7,7 százaléka szeretett volna egy új iPhone-t a karácsonyfa alá. Egy évvel később 8,6 százalékra nőtt az arány, majd ezt követően 5,2-re esett vissza. Idén úgy tűnik, hogy valamivel nagyobb érdeklődés mutatkozik az Apple telefonjai iránt, ugyanis a felmérésben résztvevők 7,2 százaléka szeretne egy iPhone-t kapni karácsonyra.

retail-survey

A második legkeresettebb termék pedig valamilyen MacBook, amire idén valamivel nagyobb kereslet mutatkozik, mint az elmúlt évek folyamán. Az emberek 2,1 százaléka szeretne egy almás laptopot a fa alá, míg 1,4 százalék egy Microsoft, 0,8 százalék egy Sony konzolt. Ha az okosórákat nézzük, akkor kicsit visszaesett az érdeklődés, ugyanis tavaly még a válaszadók 1,6 százaléka szeretett volna egyet magának, míg idén csak a 0,9 százalékuk.

Nálatok mi a helyzet? Ti mit szeretnétek karácsonyra?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

2 hozzászólás

  1. Peter - 2016.11.30. 12:22

    Azt hogy együtt legyen a család, nem az ajándékozásról kell szólnia a karácsonynak.

  2. kukcsi - 2016.12.01. 19:21

    Mindketto lehet együtt ajandek plus csalàd

Szólj hozzá Te is!