Újabb kellemetlen problémákról számolnak be az új MacBook Pro tulajok

HusztiD 2016.11.28. 15:55 Mac 2 db 366

glitch1

Nincs is annál rosszabb, mint amikor valaki hosszú várakozás után megvásárolja a legújabb MacBook Pro modellek egyikét aranyáron, majd kellemetlen problémába ütközik. Az elmúlt napokban már beszámoltunk, hogy kissé bugosak az új gépek, mivel rosszul ismeri fel a videókártyát, de most úgy tűnik, hogy ezzel kapcsolatosan újabb kellemetlenségek ütötték fel fejüket.

Több új MacBook Pro tulaj számolt be érdekességekről. Sokaknak a fenti képhez hasonlóan eltorzulnak a megnyitott ablakok, de olyan is akad, akinek simán csak egy fekete vagy piros hátteret hoz be. Ez sok hibalehetőségre adhat okot, de egyelőre még nem ismert annak pontos forrása. Mi több, az Apple bizonyára tud a problémáról, de egyelőre nem kommentálták a dolgot. Feltehetően egy későbbi hibajavítással helyreállnak a problémák, de erre még várni kell kicsit.

A mostani problémákról egyébként a 15 colos masinával rendelkezők számoltak be, egyelőre nincs hír, hogy a 13-as modellek is hasonló hibát produkálnának.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 2 db

  1. Lacika54 - 2016.11.28. 18:28

    Csak nehogy elkezdjék utánozni azt a bizonyos német autómárkát……(W…..)

  2. Rendes Milán - 2016.11.28. 21:37

    Lacika.hülye példáidat ne keverd ide.A VW csak téves adatokat mutatott,hozzáteszem nem sokkal.De az autó működését nem befolyásolta semmiben.Ha megnézted volna,szétszedték a MacBook Prókat,és tudod melyik videókartya van benne.Itt viszont valami oknál fogva néha a működést ilyen módon befolyásolják.

Szólj hozzá Te is!