Szemkápráztató a decemberi drónfelvétel

HusztiD 2016.11.28. 13:55 Apple, Videók 1 db 272

apple-campus-2-header

Igaz még csak november vége van, de most a megszokottnál egy kicsit hamarabb kaptuk meg a szokásos havi drónfelvételt. Most már végső fázisba érnek a munkálatok, ha minden jól megy, akkor pár hónap múlva már meg is nyitja kapuit az almások új kolosszusa.

Láthatjuk, hogy maga a főépület már szinte teljesen készen van, hiszen az üvegpanelektől kezdve a kollektorokig minden a helyére került, valamint a melléképületek, mint például a kutatóközpont, garázs vagy fitnesz terem is végső alakot kezd ölteni. Mondjuk igazán ez akkor lesz szép, hogy ha teljesen elkészül, illetve ha sikerül mindenhova növényeket telepíteni, hiszen úgy lesz csak az igazi, mint ahogyan anno Steve elképzelte. No de íme a decemberi videó, ami még így sem kutya:

A Campus 2 projektet az Apple társalapítója, Steve Jobs prezentálta 2011 júniusában a cupertinói városi tanácsnak, akik nem sokkal később elfogadták a terveket. Az előzetesek alapján a Campus 2 lesz az eddigi legzöldebb épület, amely elviekben a következő év elejére készül el, illetve ezek után nem sokkal már beköltözhetővé válik a tervek alapján. Az új főhadiszállás egyszerre 13 ezer embernek ad majd munkát, ami 35 darab teljesen megtöltött Boeing 747s-nek felel meg.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. ez van - 2016.11.30. 07:47

    Szép nagy…fánkocska.
    Csak azt nem tudom elképzelni h minek ekkora ha nem is ott gyártanak?Kell hely a kávézgatáshoz?
    Minek fitnesz terem?Ha nem ott gyártanak csak össze szerelnek ugyan úgy szerintem felesleges.

Szólj hozzá Te is!