Kuo újabb érdekességeket osztott meg az iPhone 8-ról

HusztiD 2016.11.24. 17:25 iPhone, Kiemelt hírek 0 db 972

iphone-8-concept1

Nagyon aktív mostanában kedvenc elemzőnk, Ming-Chi Kuo, ugyanis az utóbbi hetek folyamán szinte sorra hallatott azon elképzeléseiről, hogy milyen lesz a jövő ősszel érkező iPhone 8. Nem olyan régen megtudhattuk, hogy három modellre számíthatunk: a két megszokott méret mellett lesz egy 5,2 colos prémium kiadás.

Kuo most rövidre fogta magát, viszont annál érdekesebbeket mondott el. Szerinte az Apple 2017 folyamán erőteljesen rááll a vezeték nélküli töltésre, így a 2017 őszén érkező telefonok már támogatni fogják ezt az eljárást. Elmondása alapján kizárólag a prémium kategóriás telefon fogja megkapni hozzá az adaptert, míg a többihez különállóan lesz megvásárolható. Hogy milyen áron, arról mit sem mondott.

Elemzőnk elképzelése szerint az adapter hasonló lesz ahhoz, mint amilyet az Apple Watch-hoz kínál a vállalat. Valamint  a telefon teljesen üvegborítást kap, ami végül egy gyorsabb töltést fog eredményezni. Elvileg ha az Apple üveget használ a jelenlegi alumínium helyett, akkor azáltal sokkal kevesebb lesz a veszteség, így gyorsabban tud feltölteni a telefon. Meglátjuk.

Természetesen ezek csak Kuo elképzelései, így ne vegyetek semmit se készpénznek. Igaz, hogy még 10 hónapra vagyunk a bejelentéstől, de mi már kíváncsian várjuk, hogy helytállóak lesznek-e a mostani pletykák, illetve hogy mer-e ekkorákat húzni az Apple, mint amiről az eddigi pletykák szólnak.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!