iPhone 6s akkumulátor csereprogramot hirdetett az Apple

HusztiD 2016.11.22. 09:55 iPhone, Kiemelt hírek 1 db 3 605

iphone-6s-battery

Az Apple akkumulátor csereprogramot hirdetett az iPhone 6s készülékek kapcsán. Ha korábban már voltak véletlenszerű leállításai/kikapcsolásai a telefonodnak, akkor nagy eséllyel érintett vagy a cserére. Ezen hibák a 2015 szeptember és október folyamán gyártott készülékekre volt jellemző, így ha a készüléked pont beleesik az időintervallumba, akkor jogosult vagy az ingyenes programra.

Mi hozzá a teendő? Az Apple oldalán található meg a program teljes körű leírása. Lényeg, hogy keresni kell egy hivatalos Apple szervizt, ahová elviszed a készüléked. Első körben leellenőrzik a telefon IMEI számát, majd ha megfelel a kritériumoknak és beleesik az adott intervallumba, akkor díjmentesen cserélik az aksit. Fontos megjegyezni, hogy kizárólag hivatalos szervizeknél vehető igénybe a telefon, s egyelőre csak a mezei 6s modellek érintettek, a 6s Plus nem.

Valamint mielőtt belevágnátok, érdemes egy biztonsági mentést csinálni, majd kijelentkezni az iCloud-ból és a Find My iPhone-ból. Végezetül a beadás előtt a Beállításokon belül érdemes minden kontentet törölni a telefonról.

Nem árt tudni, hogyha sérült a készüléked (mondjuk betört a kijelzője), akkor a program igénybevétele előtt azt javíttatni kell, melynek külön költségei vannak.

Egyéb esetekben, vagy hibákkal kapcsolatosan pedig érdemes ellátogatni az iDokihoz, akik szintén készséggel állnak a rendelkezéseitekre.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. G - 2016.11.23. 06:31

    de hát ez egy iPhone 7 ám ;)

Szólj hozzá Te is!