Csupán jövőre kap Touch Bar támogatást a Logic Pro X

HusztiD 2016.11.11. 12:40 Egyéb, Mac 0 db 126

touch-bar-garageband-macbook-pro

Az október végi eventen az Apple bemutatta az újragondolt MacBook Pro szériát, ahol megismerkedhettünk a Touch Bar érintőpanellel. Az Apple vezetői ekkor több bemutatót tartottak, hogy mégis mire jó, illetve hogy hogyan lehet használni a az érintősávot: a GarageBandtől kezdve Safarin át a Terminálig mindenhol használható.

Sőt, még harmadik fél által készített programokkal egyaránt demóztak, mint a Photoshop vagy a Djay Pro. A legújabb információk szerint az Apple által, a professzionális felhasználók számára készített Logic Pro X-hez egyelőre nem lesz Touch Bar támogatás. A forráshoz közeli szóbeszédek alapján jövő év elején várható hozzá a frissítés, azonban hogy mi a késés oka, az sajnos nem derült ki.

Aki tehát erőteljesen használja a Logic Pro X-et és az új MacBook Próra várna, annak ez rossz hír lesz. Viszont az biztos, hogy több idő kell, mire szélesebb körben elterjed a Touch Bar támogatottsága a fejlesztők körében, emiatt egy jó pár hónapig érdekes lesz a Touch Bar használata az alkalmazásokat illetően.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!