Hamarosan piacra dob egy jet white iPhone 7 modellt is az Apple

HusztiD 2016.11.08. 11:57 iPhone, Kiemelt hírek 2 hozzászólás 1 187

apple-iphone-7-jet-white-color-option-796x398

Új és annál érdekesebb beszámolóval állt elő a jól ismert japán Macotakara oldal, akik azt állítják, hogy az Apple hamarosan bemutat egy új színt az iPhone 7 modelljeinél. A jet black, vagyis kozmoszfekete nagy sikerére való tekintettel tervezték meg ennek a párját, ami hasonlóan fényes, lakkos borítást kap, azonban fehér színben.

Sajnos a japán oldal konkrét információkat nem közölt, így érdemes szkeptikusan kezelni a dolgot. Nem tudjuk, hogy mikor mutat be egy ilyen új színt az Apple, mint ahogy azt sem, hogy miért pont az iPhone 7 piacra dobása után hónapokkal adnák ki az új variánst. A Macotakaráról egyébként nem árt tudni, hogy sokszor téves információkat közöltek le, így nem feltétlen lesz a most állított dologból valami.

Viszont érdemes visszaemlékezni a korábbi évekre. Anno az iPhone 5s-nél hozta be az arany színt az Apple, majd a 6s-nél debütált a rozéarany. Idén már öt új színt mutattak be a kaliforniaiak, melyek között két fekete készülék van: egy matt és egy fényes. Egyedül hat évvel ezelőtt, az iPhone 4 piacra dobása után mutatták be a fehér színt, azonban ez szintén egy érdekes történet volt: az iPhone 4 bemutatásakor egy fehér és fekete telefont prezentáltak, azonban gyártási nehézségek miatt a fehér modell 9 hónappal később került forgalomba.

Lehetséges, hogy az Apple szakít a hagyományokkal és mint derült égből a villámcsapás, bemutat egy új színt, de az sem kizárt, hogy majd csak a következő évi iPhone modelleknél vetik azt be.

Mit szólnátok egy jet white színhez?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

2 hozzászólás

  1. Jag - 2016.11.08. 16:36

    Nekem nem jönne be..
    lehet, hogy a 10-ik évfordulóra február , vagy március?

  2. Pal007 - 2016.11.09. 16:34

    Én a Jet Li színt várom már, de nagyon!!

Szólj hozzá Te is!