Gyenge eladások miatt hamarosan bezár a párizsi Apple Watch üzlet

HusztiD 2016.11.07. 15:55 Apple Watch 0 db 241

paris1

A francia Mac4Ever beszámolója szerint a kaliforniai vállalat hamarosan bezárja a Párizsban lévő Apple Watch-ra szakosodott üzletét. Lényegében nem egy külön üzletről beszélünk, hanem egy “boltban lévő boltról”, aminek a hírhedt Galeries Lafayette adott otthont, amit még az első generációs okosóra debütálásával nyitottak meg.

A madarak csicsergése alapján azért kerül sor az üzlet bezárására, mivel az eladások nem igazán hozták a várt szintet. Egyszerűen nincs elég kereslet arra, hogy az Apple-nek megérje nyitva tartani. Hónapokkal ezelőtt már volt egy kisebb fajta leépítés a munkavállalók között, de úgy tűnik, hogy ez sem volt elegendő ahhoz, hogy megmentsék a boltot. A nem hivatalos infók szerint januárban zárják be az üzletet, a megmaradt alkalmazottak pedig más almás üzletekben kapnak helyet.

Sajnos a kaliforniaiak a mai napig nem adtak ki infót arról, hogy milyenek az Apple Watch eladások, de mi azért kíváncsiak lennénk rá. Főleg most, hogy az Edition modellek árát leszállították, hiszen jól tudjuk, hogy arany helyett kerámiatokos kiadásban érkeznek a második generációs exkluzív kiadások.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!