Új iPhone 7 reklám érkezett az Apple-től

HusztiD 2016.11.03. 11:57 iPhone, Videók 2 hozzászólás 821

iphone-7-dive-ad

Tegnap este folyamán az Apple feltöltötte hivatalos YouTube csatornájára a legújabb reklámját, melyben az iPhone 7 kapta a főszerepet. A megszokottól eltérően ezúttal egyetlen egy felvételt kaptunk, ám 15 másodperc helyett most egyperces lett a legújabb reklám.

A rövidke videóban a telefon sztereó hangszórója és a vízállósága kapta a főszerepet, hiszen mint tudjuk, ez az új készülék két ismertebb újdonsága. Az almások meglehetősen jól mutatják be azt, hogy a hétköznapokban mennyire bírja a vizet az IP67-es minősítésének köszönhetően a telefon, azonban mi továbbra is azt mondjuk, hogy ha nem muszáj, akkor ne úsztassátok meg kedvenc készülékeiteket, hiszen az Apple beázás miatt nem vállal garanciát.

Az Apple hivatalos oldala szerint az iPhone 7 Plus modellekre még továbbra is 3-4 hetes határidők vannak. Van-e köztetek olyan, ki még mindig az új telefonjára vár?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

2 hozzászólás

  1. Apples - 2016.11.03. 18:32

    2016 végén sztereo hangszórót reklámozni mint újdonságot…jövőre meg az oled es a gyors törlés lesz a forradalmi? :D
    Volna mit reklámozni ez helyett

  2. Bigyo - 2016.11.03. 21:43

    Egyebkent teljesen mindegy mi lesz a jovore erkezo telefonban, akkor is lesz olyan ki nem innovativnak fogja kikialtani majd. En tuti cserelek majd. Most is egy tokeletesen hasznalhato 6s+ van. Majd a gyerek megkapja a mostanit ugy is akkora a keze mar mint az enyem.

Szólj hozzá Te is!