Akkumulátor töltési teszt: iPhone 7 Plus vs Google Pixel XL vs Galaxy S7

HusztiD 2016.11.03. 15:55 iPhone, Videók 3 hozzászólás 953

battery

A SuperSaf YouTube csatorna újabb összehasonlító videóval állt elő, s ezúttal a piacon lévő három aktuális csúcsmodellt vetették egymással össze. Az iPhone 7 Plus mellett a Samsung Galaxy S7 is megmutatkozik, valamint a nem olyan régen megjelent Google Pixel XL egyaránt.

Hogy szabályos legyen az összevetés, minden telefont 1 százalékig merítettek le, majd lemérték, hogy melyik mennyi idő alatt tölt fel teljesen. Szerintem nem meglepetés senkinek sem a győztes, hiszen a Samsung korábban már reklámozta gyors töltési funkcióját. Ami viszont érdekes, hogy az iPhone 7 Plus jócskán lemaradt. A Galaxy S7-nek másfél órára, a Pixelnek 2 órára, míg az iPhone 7 Plusznak pedig 3 és fél órára volt durván szüksége, hogy teljesen feltöltsön.

Mindegyik készüléket a hozzá járó töltővel töltötték fel. Természetesen az Apple készülékénél akár gyorsabban is lehet tölteni, ha az iPad-hez járó adapterre töltünk, de mint tudjuk, nem ez jár hozzá, így nem igen lett volna fair úgy mérni. Egy dolog viszont biztos: az Apple-nek igencsak rá kell gyúrnia a következő csúcsmodellre, hiszen sem gyors töltés, sem pedig OLED kijelző nincs benne. Mind a két tényező pedig kínos téma, hiszen a legtöbben ezt hozzák fel az iPhone 7 modellek hiányosságainak.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

3 hozzászólás

  1. janika61 - 2016.11.04. 00:04

    Zsinor nélküli töltés és felülröl bekapcsolni.

  2. Bigyo - 2016.11.04. 07:45

    Ez igy jo es szep, de mellekelhetnel egy tablazatot az akkumulator mereterol es a toltesi aramerossegrol. En az iPad 2,4Ah-as toltofejevel eleg gyorsan feltoltom a 6s+t.

  3. János - 2016.11.04. 09:24

    Bigyo, nem fog mellékelni táblázatot a cikk írója. Lát egy videót le írja a látottakat és kész is az új “cikk”

Szólj hozzá Te is!