Jelentősen csökkenhet az Apple Music előfizetés ára

HusztiD 2016.11.02. 13:55 Apple Music 2 db 970

og_image_family

A Digital Music News értesülései szerint az Apple jelentősen csökkentheti a zeneszolgáltatásának a havidíját. Ha minden igaz, akkor hamarosan 20 százalékkal lehet kedvezőbb az egyéni és a családi előfizetés ára. Egyelőre nem tudni, hogy ez minket magyarokat egyaránt érintene-e a kedvezmény.

Mint tudjuk, az Apple komoly harcokat vív a Spotify-jal, valamint mostantól az Amazonnal, hiszen egyaránt beszállat a zenestreamingelők piacára. Az almások így sem panaszkodhatnak, hiszen ők a második legnagyobbak a piacon a meglévő 17 millió előfizetővel, de ez még messze elmarad a Spotify féle 40 millióhoz.

A hírek szerint a következőképpen lesznek a csökkenések:

  • Egyéni előfizetés 9,99 dollárról 7,99-re csökken.
  • A családi előfizetés 14,99-ről 12,99 dollárra csökken.
  • A tanulói 4,99 dolláros előfizetés pedig változatlan marad.

Nálunk Európában hasonlóak az arányok, így itt is bekövetkezhet a 20 százalékos csökkenés. Egyedül az kérdéses, hogy minket magyarokat érinteni fog-e a változás. Mint tudjuk, nálunk csupán 4,99 euró az egyéni előfizetés havidíja. Korábban az Apple rangsorolta az országokat, s mi a hátrányosabb helyzetűek közé lettünk belőve, így ezért kerül fele annyiba a szolgáltatás, mint mondjuk más EU-s országban, ahol alapból 9,99 euró.

Ebből kifolyólag nem biztos, hogy nálunk tovább csökkennek az árak. Viszont ha ez bekövetkezne, akkor nem lenne rossz, mivel 3,99 euró lehetne az Apple Music előfizetés havidíja, amely sokkal kedvezőbb lenne számunkra. Most már egyedül csak az lenne jó, ha a szolgáltatók bevezetnének egy kedvezőbb csomagot, hiszen ahogyan azt már tudjuk, az Apple Music eléggé zabálja a mobilnetet.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 2 db

  1. Mitulas bati - 2016.11.02. 18:19

    Az egyik szolgáltatónak vannak kedvező mobilnet csomagjai imusichoz.

  2. Dr. Alban - 2016.11.03. 06:22

    A csaladi elofizetes nem is 20%-kal csokken…

Szólj hozzá Te is!