Ezért nem kapott 32GB RAM-ot az új MacBook Pro

HusztiD 2016.11.02. 11:57 Mac 0 db 406

macbook-pro

Előző hét csütörtökön bemutatkozott a már nagyon régóta várt Touch Bar-ral szerelt MacBook Pro, amely igencsak megoszlatja a felhasználók véleményét, hiszen nem egészen azt kaptuk, mint amire vártunk. Jó hír, hogy 8GB RAM van az alap modellben, azonban legfeljebb csak 16GB-ig bővíthetünk.

A miértekre szeretett volna választ kapni egy felhasználó, aki egyenesen az Apple-nek írt. Szerencséje volt, hiszen maga Phil Schiller válaszolt, aki kifejtette, hogy azért nincs 32GB-os opció, mivel akkor nem lenne ennyire jó üzemideje a masinának. Pontos adatokat ugyan nem írt, hogy mennyivel kapnánk érte kevesebb üzemidőt, de azt igen, hogy szerinte a 16GB-os verzió is hihetetlen teljesítményre képes.

Természetesen ahány felhasználó, annyi szokás. Akik bizony komolyabb munkára használják, azoknál egyáltalán nem hátrány a 32GB, de mint tudjuk, az Apple inkább vékonyított a gépeken, minthogy megtartsa a régi méreteket és nagyobb akkumulátort pakoljon bele. Reméljük, hogy jövőre már engedi a 32GB-ot a technológia.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!