Megérkezett a novemberi drónvideó a már majdnem kész Campus 2-ről

HusztiD 2016.11.01. 15:55 Apple, Videók 0 db 345

campus2

Eltelt egy újabb hónap, mi pedig szokás szerint megkaptuk a legújabb felvételeket a jelenleg még épülőfélben lévő Campus 2-ről. Ahogyan azt az utóbbi időszakban megszokhattuk, két videót is kaptunk, s mind a kettő más és más dologra világít rá.

Szokás szerint hangulatosak a felvételek. Az elsőből kiderült, hogy az Apple már megkezdte a fák beültetését, hiszen előző hónaphoz képest jelentősen zöldült a Campus 2 területe, valamint a 11 ezer férőhelyes garázsban összesen 300 töltőállomás lesz az elektromos autók számára. A második videóban láthatjuk azt is, hogy milyen volt egy évvel ezelőtt a terület. Ha pedig megnézzük a mostani állapotot, akkor észrevehető, hogy már tényleg nincs sok hátra, így ha minden jól megy, akkor következő év elején befejeződnek a munkálatok.

A Campus 2 projektet az Apple társalapítója, Steve Jobs prezentálta 2011 júniusában a cupertinói városi tanácsnak, akik nem sokkal később elfogadták a terveket. Az előzetesek alapján a Campus 2 lesz az eddigi legzöldebb épület, amely elviekben a következő év elejére készül el, illetve ezek után nem sokkal már beköltözhetővé válik a tervek alapján. Az új főhadiszállás egyszerre 13 ezer embernek ad majd munkát, ami 35 darab teljesen megtöltött Boeing 747s-nek felel meg.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!