iPhone 7 vs Google Pixel, újabb kamera összehasonlító videó érkezett

HusztiD 2016.10.27. 15:55 iPhone, Videók 5 hozzászólás 968

pixelvsiphone7

Az elmúlt napok folyamán már kaptunk egy kamera összehasonlító videót a SuperSaf YouTube csatornától, azonban most egy másik ismert videós, Krystal Key állt elő egy újabbal. Mint korábbi felvételeiben, ezúttal is több szempontot vett figyelembe, illetve különféle fényviszonyok mellett tesztelte le a két csúcsmodellt.

Amikor a Google Pixel-t bemutatták, akkor a vállalat elmondta, hogy tesztek alapján ebben van az eddigi legjobb kamera az okostelefonok közül. Ha azt nézzük, akkor az iPhone 7 Pluszhoz képest ránézésre kicsit visszamaradott lehet, ugyanis egy kamera van benne, viszont ha megnézzük az alábbi videót, akkor láthatjuk a különbségeket. Zömében a Pixel nyert, hiszen sok esetben nem csak jobb, de színesebb, élethűbb képeket készít. Ami pedig a portré módot illeti az iPhone 7 Plusznál, arra a Google-nek is született egy megoldása annak ellenére, hogy egy kamerát használnak, így még azzal is simán felveszi a versenyt.

Mit gondoltok?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

5 hozzászólás

  1. Krisz - 2016.10.27. 16:40

    Sajnos a megerzesem azt sejteti itt a vege az iphone hosszu ideju kiralykodasanak.en io2ota vagyok tag:)
    De 6rol mar nem lepek tovabb mert mar ez nem az ami volt sajnos

  2. Bigyo - 2016.10.27. 17:25

    Igeretesnek tunik. Ha jol safarkodik a Google akkor lesz vegre egy motivalo ellenfel az Apple szamara.

  3. ez van - 2016.10.27. 21:34

    jaja
    kiváncsi leszek én is.a következő 1-2 év sors döntő lesz szerintem az almásiknak.
    én is i4,i5,i5s most i6 tulaj voltam-vagyok.
    nagyon jók a konkurenciák és az alma nagyon keveset nyújt évről évre.

  4. Notiz - 2016.10.27. 23:26

    Én is ezt érzem sajnos, hogy véget ért az iPhone nálam. Szinte az Apple komplett termékpalettája megtalálható itthon kivéve Mac pro, de azon most a cégnél dolgozom. iPhone 5 óta nincs új telefonom, kétévente cseréltem azelőtt. Most gondolkoztam el, hogy nem kell újra iPhone pedig néztem annó a 6-ot most a 7-est, de semmi nem történt, nincs késztetés. Utálom, hogy baszottgyorsan lemerül, Blackberry-t vennék, hogy újra legyen egyedi telefon a kezemben, de sehol nem kapni már szolgáltatónál, illetve most húzza le tudtommal a rolót a gyár is. Ez a Pixel viszont megtetszett, mert szintén alumínium és nem kell vele szívni, hogy megtelik a tárhely. Azért a többi eszköz marad.. :)

  5. Rendes Milán - 2016.10.28. 20:21

    Notiz.Vegyél iPhoneból is nagyobb tárhelyes készüléket.256gb nem elég?

Szólj hozzá Te is!