Elárulta magát az Apple: Magic Toolbar és Touch ID lesz az idei MacBook Pro újdonsága

HusztiD 2016.10.26. 11:57 Mac, macOS 0 db 210

macbook-pro-magic-toolbar

A hét elején megjelent a macOS 10.12.1 kiadása, amely ugyan sok újdonságot nem hozott, viszont annál érdekesebb információkat rejtett magában. Szemfüles felhasználók kiszúrták, hogy milyen újdonságokat kap a 2016-os MacBook Pro család.

Hónapokon át mentek a pletykák, amelyek végül igaznak tűnnek, ugyanis mióta széles körben elérhetővé vált a legújabb operációs rendszer, úgy számoltak be a felhasználók és fejlesztők arról, hogy miket találtak meg elrejtve. Például a fenti kép egy Apple általi hivatalos kép, amely pont az Apple Pay-t mutatja be, mivel a Magic Toolbar-ba van beépítve a Touch ID, amivel könnyedén vásárolhatunk. Az eszközsáv pedig olyan univerzális lesz, mint gondoltuk, hiszen minden alapvető információt kiír majd a felhasználók számára.

Természetesen már nincs sok az eseményig, hiszen magyar idő szerint holnap este 7-től kerül rá sor. Úgy tűnik, hogy az internet társadalma ismételten lelőtte a poént, de ettől függetlenül várjuk ki, hogy milyen dolgokat osztanak meg vele kapcsolatosan a kaliforniai vezetők.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!