Újabb béták érkeztek az Apple-től

HusztiD 2016.10.21. 10:25 iOS, macOS, tvOS 0 db 212

tvosroundup

Úgy tűnik, hogy az Apple ráállt a heti szintű frissítésre, hiszen előző hét folyamán tették elérhetővé a legutóbbi bétákat. Ezúttal az elmúlt napok folyamán a fejlesztők számára adták ki az iOS 10.1 és macOS Sierra 10.12.1 párosának ötödik és a tvOS 10.1 negyedik bétáját.

Hivatalos leírásokat ezúttal sem mellékeltek a kaliforniaiak, így feltehetően kisebb hibajavításokra és teljesítménybeli javulásokra számíthatunk a szoftvereket illetően. A három rendszer közül a legfontosabb talán az iOS 10.1-es update végleges kiadása lesz, ugyanis ebben a verzióban jelenik meg a portré mód, melyet az iPhone 7 Plus felhasználói élvezhetnek ki. Ha korábban lemaradtatok volna, akkor itt megtudhatjátok, hogy miről van szó.

A publikus bétában résztvevők számára egyelőre nem érhetőek el a rendszerek, de feltehetően az elkövetkezendő napokban biztosan kiadja részükre egyaránt az Apple. Addig pedig a fejlesztők tölthetik le őket a már jól megszokott módon. Illetve az sem kizárt, hogy hamarosan megkapjuk az iOS 10.1 végleges kiadását. Ha tippelni kellene, akkor október 27-én érkeznek az új szoftverek a hardverekkel együtt.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!