Karácsonyfát tervez Jony Ive

HusztiD 2016.10.21. 12:40 Apple, Egyéb 3 hozzászólás 166

christmas-tree-proportioned

Mondhatni már tradíciónak számít a Londonban lévő Claridge hotel kezdeményezése, hiszen a karácsonyi ünnepek előtt pár héttel mindig kiállítják az egyedi karácsonyfájukat. Igen ám, de nem akármilyen fák ezek, hiszen mindig valamilyen ismertebb vállalat dizájnere tervezi meg az aktuális fákat.

2014 folyamán például a Dolce & Gabbana álmodott meg egy tradicionális fát, míg előző évben a Burberry, akik egy inkább esernyőkből álló fát terveztek meg. Idén pedig nem másé, mint Jony Ive-é a főszerep, aki mellett Marc Newson fog besegíteni a tervezésbe – többek között Marc is dolgozott az ismertebb almás termékeken, mint az Apple Watch-on.

Egyelőre nagy titkolózások mennek arról, hogy milyen lesz a karácsonyfa. A hivatalos információk szerint nem kell sokat várni, ugyanis a hotel november 18-án rántja le a leplet a fáról, így akkor már mi is megtudhatjuk, hogy mit álmodott meg a két dizájner.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

3 hozzászólás

  1. Grrrgo79 - 2016.10.21. 13:25

    Inkább menne nyugdíjba! Egyébként én előre megmondhatom. Színgradiensek lesznek benne azaz alul zöld színű lesz és fokozatosan megyát vörösbe a teteje. Ezen kívül flat lesz, azaz lapos vagy 2D (így pl. könyebb tárolni is). De a lényeg hogy legalább 10x drágább lesz mint a Samsung saját karácsonyfája! És még valami, Jony bácsi már hónapokkal ezelőtt levédette a karácsonyfa formát és majd jól beperel Titeket! (A fát kínai, fiatalkorú manók fogják elkészíteni, akiket Jony bácsi fejenként egy darab szaloncukorral jutalmazz;)

  2. Bigyo - 2016.10.21. 22:30

    Szerintem feher lesz mert az a kedvenc szine. Na meg az iveket szereti.

  3. Xy - 2016.10.24. 13:33

    Egy szépen feldíszített almafa lesz

Szólj hozzá Te is!