Jövő év elején érkezik a Google féle Apple Watch rivális

HusztiD 2016.10.18. 17:55 Apple Watch, Egyéb, Kiemelt hírek 0 db 268

nexus-google-watch

Még nincs két hete, hogy bemutatkozott volna a Google új okostelefonja, a Pixel, de máris újabb hírek terjengenek a tech vállalat körül. Nem csak, hogy az iPhone 7-tel kívánja felvenni a versenyt az óriás, de a legújabb szóbeszédek szerint hamarosan beszállnak az órák piacára egyaránt.

Régóta mennek már a hírek, hogy mit tervez a Google. Ebből az egyik már megvalósult a Pixel bemutatásával, azonban a legújabb infók szerint valamikor 2017 elején a vállalat bemutatja az Android Wear 2.0 operációs rendszert futtató legelső okosóráját, amely elvileg méltó ellenfele lesz az Apple Watch Series 2-nek. Már csak azért is, mivel az órán elérhető lesz a Google Assistant.

Elviekben az új okosóra szintén két méretben érkezik, azonban csupán a nagyobbikban lesz beépített GPS és LTE chip, míg a kisebbik hiányt szenved belőlük. A fenti kép csupán egy illusztráció, de a madarak csicsergései alapján egy hasonló, teljesen kerek dizájnra hajazó küllemet kapunk a Google-től.

Kíváncsian várjuk, hogy mit mutat be az elkövetkezendő hónapok folyamán a Google. A Pixel telefonnal az előzetes infók alapján nem nyúltak mellé, így feltehetően az okosórával sem fognak, hiszen minden eddiginél jobban odafigyeltek a gyártási folyamatok során. Mint tudjuk, a tech vállalat eddig harmadik fél által gyártatta le okostelefonjait, azonban mostantól kissé megváltozott ez a fajta stratégiájuk, így még inkább az irányításuk alatt tudhatják a fejlesztéseket. Tavasszal kiderül!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!