A BMW 2017-es modelljeiben mutatkozik be elsőnek a vezeték nélküli CarPlay

HusztiD 2016.10.18. 11:57 Egyéb, iOS 1 db 358

screen-shot-2016-10-13-at-5-28-36-pm

Az előző hét végéhez közeledve a német autógyártó, a BMW bejelentette a 2017-es 5 szériás modelljeit. Mint kiderült, egyelőre 5-ös modellek sedan változataiban lesz elérhető a vezeték nélküli CarPlay.

Mint tudjuk, aki jelenleg CarPlay támogatottságú autóval rendelkezik, azoknak mind szüksége van egy kábelre, hogy életre keltse a funkciót. Na a BMW következő évi ötös szériáinál ezt elfeledhetjük, hiszen a hivatalos információk szerint iDrive rendszerhez vezeték nélkül csatlakozhatunk az iOS készülékeinkkel, ahonnan már elérjük a CarPlay-t. További információk szerint a Volkswagen is hamarosan bemutatja az új modelljeit, ahol szintén bemutatkozik a vezeték nélküli szolgáltatás.

A BMW az ötös széria sedanjainak forgalmazását a következő év februárjában kezdi meg. Feltehetően a későbbiek folyamán a többi modelljeiknél egyaránt elérhető lesz a vezeték nélküli funkció.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Toba - 2018.09.19. 09:13

    Azert szogezzuk le, hogy Magyarorszagon a mai napig nem mukodik a Carplay a BMW-kben. Sem ingyen, sem penzert, se kabelen se vezetek nelkul. A szalonokban es a leirasokban hirdetik, de azt nem mondjak el, hogy ki kell menni nyugatra, hogy hasznalhasd is, Magyarorszagon nem!

Szólj hozzá Te is!