Ilyen újítások várnak az Apple Music-ra; a brit kamara megtiltotta az Apple Watch viselését – mi történt a héten?

HusztiD 2016.10.16. 15:25 Apple, Kiemelt hírek 0 db 304

A megszokotthoz képest kicsivel kevesebb hír jutott a hétre, de ettől függetlenül és persze szokás szerint ismételten összeszedtük az elmúlt egy hét legérdekesebb híreit.

apple-watch-os-3-3

Indiában sem olcsó mulatság egy iPhone 7

Az előző hét végén Indiában is hivatalosan rajtnak indultak az Apple új iPhone modelljei. Jó hír, hiszen mostantól az indiai felhasználók egyaránt örülhetnek neki, azonban rossz, hogy igencsak drágán szerezhetik be az új okostelefonokat, de még mindig nem annyira, mint nálunk.

iphone-7-vs-iphone-7-plus-cameras

Bővebben itt.

Jimmy Iovine beszélt egy közelgő Apple Music újításról

Az Apple Music egyik jól ismer vezetője, Jimmy Iovine új interjút adott a Billboard számára, amelyben újabb érdekességeket árult el a zenei szolgáltatásukkal kapcsolatosan. Elmondta saját gondolatait a technológiáról és a jelenleg nagy népszerűségnek örvendő zenestreamelési kultúráról.

jimmy-jpg-size-custom-crop-868x650

Bővebben itt.

A Samsung hivatalosan megszüntette a Galaxy Note 7 gyártását

Bizonyára már ti is olvastatok több olyan esetről, hogy a Samsung legutóbbi csúcsmodellje, a Galaxy Note 7 nem igazán örvend nagy népszerűségnek, ugyanis több felhasználói visszajelzés érkezett az elmúlt időszakban, hogy felrobbant készülékük. Több beszámoló volt erről még a médiában is az elmúlt napok folyamán, valamint az amerikai szolgáltatók szintén visszamondtak mindent a Dél-koreai cégnél, ugyanis nem vállaltak robbanékony csomagok kiszállítását.

galaxy-note7_product_l-800x428

Bővebben itt.

Az Amazon is beszáll a titánok harcába: elindult a Music Unlimited

Nagyon úgy tűnik, hogy az Amazon sem szeretne kimaradni a jóból, hiszen a hét közepén hivatalosan beszálltak a zenestreamingelő szolgáltatók közé. Mint tudjuk, jelenleg a Spotify mellett az Apple Music diadalmaskodik, s leginkább kettejük harcáról számol be folyamatosan a média.

amazon-music

Bővebben itt.

Tovább bővíti az európai iOS fejlesztői akadémiáját az Apple

Még csupán az előző hét folyamán nyílt meg hivatalosan az Apple első európiai fejlesztői akadémiája Nápolyban, azonban Lisa Jackson alelnök megerősítette, hogy hamarosan tovább bővítik a szolgáltatásaikat. Hónapokkal ezelőtt olvashattunk az akadémiáról, azonban az 2016/17-es szemeszter kezdetének köszönhetően hivatalosan elrajtolt a program.

screen-shot-2016-10-08-at-3-08-09-pm

Bővebben itt.

További érdekességek

A hét elején beszámoltunk egy új OS X malware-ről, amivel érdemes vigyázni, valamint kiderült az is, hogy egy újabb Apple-FBI ügy van kibontakozóban, amelyről még biztosan hallani fogunk. Mostantól nem hivatalos remixek is meghallgathatóak az Apple Music kínálatában, valamint jött a hír, hogy minden eddiginél jobban tarol az iOS 10. Apropó, a héten megkaptuk a legújabb iOS, tvOS, macOS és watchOS bétákat.

macbook

A hét második felében pedig megtudhattuk, hogy a közelgő MacBook frissítés sem mentheti meg a Mac eladásokat, valamint a brit kamarában tilos az Apple Watch használata. A héten idézőjelesen kiderült, hogy miért fektetett egymilliárd dollárt az Apple a kínai taxizásba, majd jött egy új elemzés, mely szerint jövőre ismételten növekedésnek indulnak az iPhone eladások. Végezetül olvashattunk egy ígéretes Apple Watch szabadalomról, ami után megtudtuk, hogy október végétől mely Apple termékek kerülnek elavult státuszba,

Ezek voltak a negyvenegyedik hét legérdekesebb hírei. Hogy mi várható az elkövetkezendő napokra, azt nehéz még megjósolni, viszont nem kizárt, hogy kapunk újabb bétákat az Apple-től. Illetve lassan ideje lesz a végleges kiadások megérkezésének is, így mi reméljük, hogy azokra minél hamarabb sor kerül.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!