Az Apple kiadta az iOS 10.1 és tvOS 10.1 harmadik bétáját

HusztiD 2016.10.11. 10:25 iOS, tvOS 0 db 455

screen-shot-2016-06-13-at-3-33-36-pm

Alig egy hete, hogy az Apple kiadta a második bétákat, megérkeztek a soron következők, melyek egyelőre a regisztrált fejlesztők számára érhetőek el. Ezúttal nem igazán voltak bőkezűek az almások, ugyanis egyelőre csak az iOS 10.1 és a tvOS 10.1 legfrissebb kiadását kaptuk meg.

Hivatalos leírásokat ezúttal sem mellékeltek a kaliforniaiak, így feltehetően kisebb hibajavításokra és teljesítménybeli javulásokra számíthatunk. A két rendszer közül a legfontosabb talán az iOS 10.1-es update végleges kiadása lesz, ugyanis ebben a verzióban jelenik meg a portré mód, melyet az iPhone 7 Plus felhasználói élvezhetnek ki. Ha korábban lemaradtatok volna, akkor itt megtudhatjátok, hogy miről van szó.

A publikus bétában résztvevők számára egyelőre nem érhetőek el a rendszerek. Ha az este folyamán nem is, az elkövetkezendő napokban biztosan elérhetőek lesznek számukra is a szoftverújdonságok. Addig pedig a fejlesztők tölthetik le őket a már jól megszokott módon. Illetve az sem kizárt, hogy hamarosan megkapjuk az iOS 10.1 végleges kiadását, mivel a második és harmadik béta között 5 nap telt el, illetve nagyobb volumenű hibajavításokat sem eszközöltek.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!