NaviCard újratöltve – „okos kiadványok” a látóhatáron

HusztiD 2016.10.08. 15:55 iOS, iPhone, Kiemelt hírek, Programok 2 db 638

Két hétig tizedáron tölthető le a világon egyedülálló, fotó alapú navigációra alkalmas NaviCard app. Az app egy szemvillanás alatt betölti a célt a Waze, TomTom, NAVIGON, Sygic, iGO navigációs appokba. Ehhez csupán egy fotóra van szükség…

godollominicard_640x349

Már több mint harmincezer letöltést ért meg a NaviCard app, bár a felkínált számos opció közül néhány még csak ezután lesz kihasználható.

Áttörést hozhat a MINICARDS Magyarország augusztusi döntése, mely szerint a Minicards kártyák ezután NaviCard kóddal is rendelhetők lesznek, így alkalmassá válnak navigációra is. A MINICARDS szállodákban, információs irodákban elhelyezett tartóin található, és ingyenesen elvihető kis kártyák formájában nyújt információkat a turistáknak. A kártya, egy-egy felkeresésre ajánlott helyet mutat be fotóval, amelyet térképvázlat és számos hasznos szöveges információ egészít ki. A navigációra alkalmassá tett változat a kártya felső szélén látható 25 x 2 milliméteres vonalkódról ismerhető fel. A NaviCard app elindítása után az iPhone kameráját a Minicards kártyára kell irányítani, ezután a navigáció azonnal elindul és elvezet a kártyán bemutatott helyre.

A Minicards kártyák igen kedveltek a hozzánk látogató turisták körében, de emellett sok hazai érdeklődő is használja, eddig főleg a kártyák által nyújtott kedvezmények miatt. Ezzel az új funkcióval már navigációs kártyaként is segíthetik a tájékozódást. Az első navigációra is alkalmas Minicards kártya szeptemberben került forgalomba. Budapesten már több mint 230 helyszínen megtalálhatóak a népszerű Minicards kártyák.

Aki üzletét, éttermét, szolgáltatását navigációra is alkalmas Minicards kártyán szeretné hirdetni, az keresse fel a http://www.minicards.hu weblapot további információkért. A világ 31 országában jelenlévő Minicards szolgáltatás mindenhol igen hatékonyan működik.

A 2017.-ben Magyarországon megrendezésre kerülő vizes-vb szervezését és lebonyolítását végző társaság ugyancsak érdeklődik a NaviCard technológia iránt. A Fina Világbajnokság marketingkommunikációjának egy igen hasznos és látványos eszköze lehet a rendezvények helyszíneire segítő kiadványok választéka. Bármilyen kiadvány alkalmassá tehető navigációra a vonalkód alkalmazásával. Szórólapok, belépőjegyek, parkolójegyek, tájékoztató kiadványok és minden más, amire egy vonalkód rányomható. Az „okos” kiadványok nemzetközi közönség előtti bemutatkozása méltán növelheti a rendezvény presztízsét.

Magyarország két legnagyobb útikönyveket kibocsátó kiadó vállalata várhatóan szintén bevezeti az „okos” útikönyveket, amelyek nem csupán bemutatják a helyszíneket, de aktív segítséget is nyújtanak a helyszínek felleléséhez. A helyszínek bárhol lehetnek, az odajutás minden esetben garantált.

A NaviCard app kivételes képessége, hogy digitális térképpel nem lefedett országokban is használható. Ilyen országok például Kína és Kuba. Ugyancsak használható térképen kívül eső terepen is. A menüben kiválasztható TEREP navigáció offline üzemben is működik. A terepen történő navigációnál egy nyíl mutatja a cél irányát és távolságát.

NaviCard (AppStore Link) NaviCard
Fejlesztő: NAVEX EUROPE Navigacios Rendszereket Fejleszto es Hasznosito Korlatolt Felelossegu Tarsasag

Besorolás: 4+4

Ár: 4 490 Ft Letöltés

Október 30.-ig 10,99 euró helyett 0,99 euró áron tölthető le a NaviCard app. Ez egy kiváló alkalom az app megszerzésére.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 2 db

  1. nagyia - 2016.10.08. 17:53

    Egyelőre nem olcsóbb az app.

  2. Ryan - 2016.10.08. 18:53

    Ha az app 2 hétig lesz olcsóbb és október 30-ig van az akció, akkor valamikor október közepe körül indul csak az akció véleményem szerint….

Szólj hozzá Te is!