Immáron 10 országban érhető el az Apple Pay

HusztiD 2016.10.05. 13:55 Apple Pay 0 db 610

apple-pay-russia

Szépen lassan, de növöget az Apple Pay országok száma, ugyanis legutóbb Oroszországban rajtolt el az Apple által bevezetett mobilfizetési eljárás. A szolgáltatás jelenleg Ausztráliában, Kanadában, Kínában, Franciaországban, Hong Kongban, Szingapúrban, Svájcban, az Egyesült Királyságban és az Amerikai Egyesült Államokban érhető el.

Az Apple orosz oldalán lettek figyelmesek tegnapi nap folyamán a felhasználók, hogy elindult a szolgáltatás. A hivatalos információk szerint az országban egyelőre nagyon limitált az elérhetősége, ugyanis csupán egy bank támogatja egyetlen egy bankkártya típussal. A Sberbank MasterCard-os ügyfelei vehetik igénybe az Apple Pay-t a jól megszokott módon és elfogadóhelyeken, egyelőre pedig nem tudni, hogy mely bankokkal, illetve hogy pontosan mikor fog itt tovább bővülni az NFC-s eljárás.

Nem olyan régen egyébként arról is beszámoltunk, hogy október folyamán Japánban egyaránt tiszteletét teszi az Apple Pay. Mi több, itt lesz a legfejlettebb. Sajnos nekünk magyaroknak még bizonytalan ideig kell várnunk.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!