Csupán jövő tavasszal érkeznek az újragondol iPad modellek

HusztiD 2016.10.04. 09:55 iPad, Kiemelt hírek 0 db 392

makotakara

A KGI elemzője hetekkel ezelőtt elmondta, hogy az Apple három új iPad bemutatását tervezi 2017 folyamán, melyek közül az egyik a 9,7 colos tabletet felváltó 10,5 colos méret lesz. A Macotakara legújabb információi lényegében ugyanezt erősítik meg, azonban kaptuk még némi extra infómorzsákat is mellé.

Az egyik hír, hogy az újragondolt tablet nem 10,5, hanem 10,1 colos lesz. Természetesen továbbra is kérdéses, hogy az Apple miért növelne a táblagép méretén 0,4 colt, de mint tudjuk, semmi sem kizárt.

Elviekben szintén kiderült, hogy mi lesz a Mini sorozat sorsa. Magyarán a Mini lesz az új Pro, ergo a 7,9 colos készüléket szintén iPad Prónak fogja hívni az Apple. Elviekben bemutatkozik a négy hangszórós kialakítás, akárcsak a nagyobb modellek esetében, ami mellett még Smart Connectort egyaránt kap a kisebbik testvér.

A True Tone flash és kijelző mindhárom méretnél elérhető lesz, azonban egy nagyon érdekes állítás szintén elhangzott. Elvileg mind a három modellben lesz jack csatlakozó. Igen, annak ellenére, hogy az Apple az iPhone 7-ből száműzte azt. Hogy ez így miért lesz jó az Apple szemszögéből, azt nem tudni, viszont a felhasználók örülhetnek, hogy megmarad a jó öreg jack csati.

Pontos megjelenést ugyan nem tudunk, de talán március-április környéke lehet az az időszak, mikor a kaliforniaiak felfedik a leplet a legújabb készülékeikről.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!