Tiltja a megtévesztő stickereket az Apple

HusztiD 2016.10.03. 15:55 iOS 1 db 587

phoneys1

Az amerikai App Store-ban az elmúlt napok folyamán a Phoneys sticker pack a toplista elejére kúszott fel. Természetesen az esetre rögtön felfigyelt az Apple, s hamar felvették a kapcsolatot az alkalmazás készítőjével, Adam Howellel, hiszen szerintük eléggé megtévesztő a sticker csomag.

A Phoneys által nem igazán hagyományos stickereket küldhetünk az ismerőseink számára, ugyanis inkább úgynevezett szövegbuborékokat helyettesíti. Több előre beállított szöveg van, amelyek lényegében leegyszerűsítenék a felhasználók csevejét. Az Apple a napokban telefonon felkereste Adamot, s az illetékes munkatárs felhívta a figyelmét, hogy ha egy héten belül nem módosít az alkalmazáson, akkor bizony törlik az App Store-ból.

És miért? Mivel az Apple szerint eléggé megtévesztő az alkalmazás, ugyanis szövegbuborékoknak álcázzák magukat. Természetesen Adam egyből elmondta, hogy nem a megtévesztés volt a célja, hanem a gyors válaszadás. Ha a fejlesztő nem javítja az Apple által kért dolgokat, akkor bizony hamarosan törlésre kerül.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Patrik - 2016.10.03. 18:54

    Gyorsan elintézi az Apple :)

Szólj hozzá Te is!