Újabb remek iPhone 7 kamera összehasonlító videók érkeztek

HusztiD 2016.09.28. 15:55 iPhone, Videók 2 hozzászólás 1 172

maxresdefault

Újabb iPhone 7 összehasonlító videók kerültek fel YouTube-ra, melyekért ezúttal Krystal Key YouTubber a felelős. A saját tesztjeiben megvizsgálta, hogy hogyan teljesít az iPhone 7 Plus a 6s Pluszhoz képest, valamint hogy a rivális se maradjon ki, összevetette a mezei hetest a Samsung féle Galaxy S7-tel.

Az eddig látott összehasonlítások közül talán a Krystal csinálta meg a legjobbat. Készültek szabadban, zárt helyeken egyaránt képek mindenféle fényviszonyok mellett. Az első videóban látható, hogy a tavalyi 6s-hez képest azért vannak érdemi változások a kamerát illetően, azonban aki ezen telefonok egyikével rendelkezik, annak nem biztos, hogy megéri majd a csere. Mondjuk ez akkor igaz, ha a valaki pont a készülék kamerája miatt váltaná le a tavalyi csúcsmodellt.

A második felvételen pedig az Apple és a Samsung hetes modelljei mérkőztek össze. Az előző videóhoz hasonlóan itt is több körülményben készültek képek, majd Krystal mindig megosztotta, hogy szerinte melyik készülék csinált jobb képeket. Talán az S7 esetében elmondható, hogy melegebb tónusú képeket csinál, s ez van akinek bejön, van akinek nem. Viszont ami igazán szembe tűnik, az nagyításkor jön elő, hiszen az S7 valamivel élesebb képeket csinál.

Ti melyiket preferáljátok jobban?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

2 hozzászólás

  1. Boki - 2016.09.28. 19:35

    Iphone fan vagyok de a samu fotói nekem jobban bejönnek!

  2. MJoe - 2016.09.29. 06:05

    Amikor megmutatok néhány képet barátaimnak vagy rokonoknak, egyik sem nézi a pixeleket és a szinhelyességet rajta. A kép tartalmát látják. Szerintem kb 4-5 megapixel fölött teljesen mindegy milyen optika és lencse van a telefonban, de azért jó tudni, hogy mindig fejlesztenek valamicskét rajta.

Szólj hozzá Te is!