Ismert YouTube dokival erősíti csapatát az Apple

HusztiD 2016.09.26. 13:55 Egyéb 0 db 97

6a0120a5580826970c01b8d21ee619970c-800wi

A Patently Apple nem olyan rég arról számolt be, hogy az Apple a jól ismert kanadai doktorral, Mike Evans-szal erősíti csapatát. A torontói doktort a YouTube felhasználói jól ismerhetik, hiszen saját csatornáján a lehető legegyszerűbben, folyamatosan rajzolva illusztrál egy-egy betegséget és tünetet, ami mellett természetesen szakértői véleménnyel beszél a dolgokról.

Na ez keltette fel a kaliforniai vállalat figyelmét, a legújabb hírek szerint pedig már felvették. Ennek apropóján felkeresték Evans-t, aki természetesen elmondta, hogy nem nyilatkozhat arról, hogy mi lesz a dolga, de sejthetően az orvostudományhoz és egészség témakörhöz lesz köze.

Mi több, az is kiderült a forrásokból, hogy a jövőben érkezhet egy komplett egészségügyi alkalmazás, melyben megismerkedhetünk bizonyos betegségekkel és természetesen azok gyógymódjaival. Valamint az szintén felmerül, hogy a valamilyen betegségben szenvedő felhasználók számára az alkalmazás mindig jelezni fog, hogy ideje bevenni a gyógyszert. Például valakinek magas a vérnyomása, így az Apple alkalmazása jelezni fogja, hogy ideje reggel bevenni a vérnyomáscsökkentőt.

Természetesen ez csak egy példa volt, de ha ez idővel kiforrja magát, akkor az Apple bizony egy hatalmas lépést fog megtenni annak érdekében, hogy javítsa az emberek mindennapjait. Kíváncsian várjuk, hogy milyen érdemleges frissítések lesznek ebből kifolyólag a jövőben, bár erről valószínűleg csak a jövőre megjelenő iOS 11 fele hallhatunk legközelebb.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!