Így kereshetsz pénzt az iPhone-nal készített képeiddel

HusztiD 2016.09.26. 17:55 Egyéb, iPhone, Kiemelt hírek 0 db 1 086

3-in-browser-website-autokeywording-3-1067x675

Bizonyára sokan vannak közületek, akik nagy előszeretettel szeretnek fényképezni és különféle művészi beállítottságú képeket készíteni. Talán akadna köztetek olyanok, akik korábban már megpróbálták ezeket a képeket értékesíteni, de rájöttek, hogy az nem olyan könnyű, mint azt elsőre gondolták.

Természetesen hogy értékesíteni tudd képeidet, ahhoz leginkább az kell, hogy igazán profi alkotásokat csinálj. Ha mindezek nem okoznak gondot, akkor érdemes ellátogatnod az Adobe Stock Contributor oldalára, ahová egyenesen felrakhatod képeid és máris megtörténhet az értékesítés. Fontos tudni, hogy az oldal és az elképzelés egyelőre béta állapotban van, de az eddigi ígéretek csábítóak!

Ahhoz, hogy feltöltsd képeid, szükséged lesz a Lightroom vagy a Bridge legújabb verziójára. Ha ezzel megvagy, akkor mehet a feltöltés, ami után a szoftver analizálja a képeid és kulcsszavakat rendel hozzá, ami alapján a vásárlók kereshetnek. Érdemes ezeket a kulcsszavakat alaposan megvizsgálni, illetve még kibővíteni a nagyobb találat reményében.

És miért pont az Adobe megoldása lehet a nyerő? Voltaképp azért, mert egyszerű használni és lerövidítették a folyamatokat. Aki korábban próbálkozott különféle oldalakon pénzt csinálni képeiből, az tudhatja, hogy olykor mennyire macerás lehet az egész eljárás.

Szóval aki szeret fényképezni és úgy véli, hogy arra kereslet is van, az nyugodtan próbálja be az Adobe új oldalát.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!