Ezúttal egy profi szörfös tesztelte az iPhone 7 vízállóságát

HusztiD 2016.09.26. 15:55 iPhone, Videók 4 hozzászólás 757

water

Az elmúlt egy hét folyamán megannyi videót láthattunk már a hónap elején bemutatkozott iPhone 7-ről. Az egyik legextrémebb talán a 10 méteres vizes teszt volt, amit meglepően jól bírt az újonc telefon. Ezúttal pedig egy profi szörfös, Kai Lenny vitte el egy körre az új készülékeket, hogy letesztelje, azok mit bírnak.

Természetesen mit sem érne a teszt, ha előtte nem próbálta volna ki az iPhone 6s és 6s Plus modelleket. Az emberek már tavaly felfigyeltek az akkori csúcsmodellre, hiszen a megszokottnál jobban bírta a vizet, de mint látjuk, itt csak 5 percig állta a megpróbáltatásokat. De utána jöttek az iPhone 7 és 7 Plus telefonok, amelyek már IP67 minősítést kaptak. Végeredmény? 5 percből 30 lett. Természetesen nem teljesen vízállóak az Apple új készülékei, azonban meglepően jól bírják azt egy bizonyos szintig.

Ettől függetlenül senki se próbálkozzon otthon a vízzel, hiszen mint tudjuk, az Apple jótállása nem vonatkozik arra, hogy ha beázás miatt megy tönkre a telefonunk.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

4 hozzászólás

  1. Pal007 - 2016.09.26. 19:57

    De ez mi buziság már. Vízállónak van kikiáltva, de beázásra nem vállalja rá a garanciát… Ez csak nekem fonák??

  2. horvy - 2016.09.26. 20:13

    Azért fonák mert volt asszem az LG-nek egy ip67-nek kikiáltott telója és annyi pert kapott a nyakába az LG h megbánta hidd el.
    Az alma tanult ebből,vízálló sgy ideig de tudod nagy az isten állatkertje és sokan abban fürödnének stb.. a sós víz tönkre bassza a tömitest egy ido utan.. jo parszor kiborja de ha vizallo lenne sok embernek ez lenne a buli és annyi pert kapna az alma h az fajna neki :)

  3. Rendes Milán - 2016.09.26. 20:39

    Sony full vízálló telefonja beázott és cseszhetted a garanciát.Akkor miért vállalna az Apple garit?
    Honnan tudják hogy ha pl,szervizelésre kerül a sor,és utána visszakerül a sérült szigetelés,hogy mikor ázott be?
    Inkább alulra lőtte be az Apple a mércét,így kellemesen lehet csalódni.

  4. Pal007 - 2016.09.28. 07:24

    Teljesen igazatok van! Viszont ezt a “vízálló, de csak saját felelősségre” dolgot még szoknom kel… :)

Szólj hozzá Te is!