Ennyire strapabíró az iPhone 7; agyon dicsérik az iPhone 7 kijelzőjét – mi történt a héten?

HusztiD 2016.09.25. 15:31 Apple, Kiemelt hírek 0 db 1 018

Ez a hét sem telt unalmasan, hiszen egy rakás hírünk volt, melynek zöme az új iPhone 7-ről szólt. Jó hír, hogy péntektől már nálunk is megvásárolhatóak a telefon, azonban a Plus modell előrendelőinek sajnos még várniuk kell egy keveset.

iphone-7

Az egyik legjobbként emlegetik az iPhone 7 kijelzőjét

Mint azt már megszokhattuk, a DisplayMate szakértői lecsaptak az Apple új telefonjára és alapos teszt alá vetették. Tudni illik, hogy a csapat a kijelzőkre szakosodott, így minden új tech terméknél alaposan megvizsgálják az új kijelzőket, majd értékelik őket, hogy mégis milyenre sikerültek.

iphone-7-orders

Bővebben itt.

Mennyibe kerül egy iPhone 7 legyártása?

Az IHS legújabb beszámolója rámutatott, hogy az Apple-nek megnőttek az előállítási költségei az iPhone 7 kapcsán. Lényegében ez azt jelenti, hogy az ugyanannyi pénzért sokkal többet kapunk az Apple-től, mint eddig bármikor, de ettől függetlenül még mindig nagy haszonnal dolgozik a kaliforniai vállalat.

12649672_500660_702510089fd423bd654de714e8eaca4f_wm

Bővebben itt.

Szinte hihetetlen: az iPhone 7 jobban bírja a vizet, mint a Galaxy S7

Az EverythingApplePro csapatától már egy rakás videót kaptunk az iPhone 7 kapcsán, azonban most előálltak egy újabb, sokkal őrültebbel. Legutóbb arra voltak kíváncsiak, hogy mennyire bírja a vizet az Apple csúcsmodellje a Samsung féle Galaxy S7-hez képest.

screen-shot-2016-09-17-at-11-24-16-pm

Bővebben itt.

Japánban lesz a legfejlettebb az Apple Pay

A szeptember hetedikei keynote keretein belül az Apple bemutatta az új Apple Watch Series 2 okosórákat, valamint lehullt a lepel a régóta pletykált iPhone 7-ről egyaránt. A japánok számára kicsit többről szólt az előadás, ugyanis kiderült, hogy októbertől náluk is elérhető lesz az Apple Pay, de nem is akárhogyan, hiszen itt lesz a legfejlettebb, legösszetettebb.

applepayjapan

Bővebben itt.

Az Apple megcáfolta, hogy a Tidal felvásárlásán gondolkodnak

Az idei év első felében már nem egyszer felmerült a Tidal neve az Apple kapcsán, ugyanis megannyi pletyka szólt arról, hogy kedvenc vállalatunk felvásárolja a Jay-Z tulajdonában lévő szolgáltatást. Teltek-múltak a hónapok, s végül a BuzzFeed News arról számolt be, hogy az Apple-nek semmilyen érdekeltsége nincs a felvásárlásban.

tidal

Bővebben itt.

További érdekességek

A hét eleje egyértelműen az iPhone 7-ről szólt, hiszen először három nagyon hangulatos videót kaptunk, ami után újabb stressztesztnek vetették be őket, valamint alaposan megkarcolták a kozmoszfekete modellt, végül pedig kiderült, hogy furcsa zajokat hallat magából a telefon. Kaptunk új összehasonlító videókat, majd kiderült, hogy nem minden felületet érzékel az új Touch ID, illetve megtudhattuk, hogy mi állt a robbanékony Note 7 mögött. A hét közepe előtt végezetül még egy macOS Sierrát is kaptunk.

iphone7homebutton-800x491

A hét második felében érkezett egy remek kamera összehasonlító videó, majd az Apple a fejlesztők számára elérhetővé tette a legújabb bétákat. Jött egy új hír, mely szerint az idei évre 100 millió iPhone 7-et rendeltek be, majd megérkeztek az első iPhone 7 Plus mélységélességes fényképek, de szakemberek szerint nem sokat fejlődött a kamera. Végezetül pedig megkaptuk a legújabb Apple Watch 2 reklámot, ami után kiderült, hogy a MacBook Air modelljeit is maga mögött hagyja az iPhone 7, valamint az előrendelések alapján idén először mutatkozott nagyobb kereslet a Plus modellek iránt.

Ezúttal ezek voltak a harmincnyolcadik hét legérdekesebb hírei. Hogy jövő héten mire számíthatunk, azt egyelőre még nem tudni, viszont biztosak vagyunk benne, hogy továbbra is az iPhone 7 fogja elvinni a hírek zömkelegét. Valamint reméljük, hogy hamarosan azok is értesülni fognak, akik a 7 Pluszra rendeltek elő.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!