Így teljesítenek az iPhone 7 kamerái a Samsung csúcsmodelljeihez képest

HusztiD 2016.09.21. 14:55 iPhone, Videók 0 db 843

maxresdefault-1

Két héttel ezelőtt az Apple bemutatta legújabb okostelefonjait, amelyek múlthét péntek óta hivatalosan megvásárolhatóak az első körös országokban. Mint azt tudjuk, az egyik legnagyobb változás a kamerákon esett át, de ez leginkább a 7 Plus modellnél szembetűnő, hiszen ott már két szenzorról beszélünk.

Jogosan jön tehát a kérdés, hogy hogyan teljesítenek az új kamerák. Jelenleg két videót kaptunk, melyben az új telefonok kameráit vetik össze a Samsung csúcskészülékeivel. Sajnos egyelőre nem érkezett olyan, melyben az előző generációs iPhone 6 vagy 6s-hez hasonlítanák, de reméljük, hogy erre az elkövetkezendő napok folyamán azért sor kerül.

Az iPhone 7 előlapi kamerája 7, míg a hátlapiak 12 megapixelesek. Mind a két készülék 1,8-as fényrekesszel rendelkezik, ami mellett mostantól a mezei hetes modell egyaránt megkapta az optikai képstabilizációt. Na de mégis hogy teljesítenek a riválishoz képest?

Az első videóban a 4,7 colos iPhone 7 kerül összehasonlításra a Galaxy S7-tel:

A másodikban pedig a 7 Plus mérkőzik meg a Galaxy Note 7-tel:

Mit gondoltok? Természetesen mindenki más véleménnyel rendelkezik, de a Samsung kamerái ezúttal jobbnak bizonyulnak. Élesebbek és helyenként színesebbek a képek, nem mellesleg gyorsabb autófókusszal rendelkeznek. Bár érdemes megjegyezni, hogy ettől függetlenül az iPhone 7 kamerái is remek képeket készítenek, de ezúttal sajnos nem büszkélkedhetnek a legjobb címmel.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!