Az egyik legjobbként emlegetik az iPhone 7 kijelzőjét

HusztiD 2016.09.20. 10:55 iPhone, Kiemelt hírek 1 db 782

iphone-7-orders

Mint azt már megszokhattuk, a DisplayMate szakértői lecsaptak az Apple új telefonjára és alapos teszt alá vetették. Tudni illik, hogy a csapat a kijelzőkre szakosodott, így minden új tech terméknél alaposan megvizsgálják az új kijelzőket, majd értékelik őket, hogy mégis milyenre sikerültek.

Ez történt most az iPhone 7 esetében, amelyről csak jól vélekedtek. A hozzáértők szerint az IPS LCD kijelzőket illetően diadalmaskodott az almás vállalat a kontrasztarányt illetően, ami mellett kevésbé tükröződnek vissza a dolgok, pluszban a betekintési szög is a helyén van. Ha mindez nem lenne elég, akkor még a színhelyességet külön kiemelték, hiszen állításuk szerint az iPhone 7 modellekben van az eddigi legszínhelyesebb kijelző, amely igazán visszaadja a valódi színeket.

Mint azt tudjuk, az Apple vezetői a bemutatón elmondták, hogy nagyjából 25 százalékkal fényesebbek az új telefonok kijelzői, azonban a mostani tesztből kiderült, hogy ez valamivel nagyobb. Teljes fényerőnél 705 nit-et mértek, ami 65 lumennek felel meg. Apropó, az iPhone 6-hoz hasonlítva nagyjából 7 százalékkal energiatakarékosabb az új panel, ami szintén plusz pont az Apple-nek.

A szakemberek annyira elégedettek voltak az új kijelzővel, hogy még azt is elmondták, hogy jobb, mint bármi, ami az átlagfelhasználók nappalijában van: legyen szó akár monitorokról, okostelefonokról vagy a 4K felbontású televízióktól.

Amikor kiderült, hogy az Apple mégsem tér át AMOLED-re, akkor sokak számára csalódást okozott a kaliforniai vállalat. Természetesen vitatkozni lehetne, hogy kiknek melyik technológia a szimpatikusabb, de vigaszként csak az egyik legjobb kijelzőt kapjuk idén is az Apple-től.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. janika61 - 2016.09.21. 02:11

    Ma 20_án 7_es Jet Black 128 GB hát inkább majd két hét mulva a 7_plusz mert az 1920+1080 pix itt a fehér kicsit szürke sajnos de különben gyors szupi ;))

Szólj hozzá Te is!