iPhone 7, iPhone 7 és iPhone 7 – mi történt a héten?

HusztiD 2016.09.18. 15:25 Apple, Kiemelt hírek 0 db 503

Mi másról is szólt volna ez a hét, mint az iPhone 7-ről? Természetesen voltak más témák egyaránt, de a hírek túlnyomó többségét az Apple új okostelefonja vitte. Ha lemaradtatok volna a legfontosabb infókról, akkor most pótolhatjátok!

apple-iphone-7-plus-640x360

Nem várt kereslet mutatkozik az iPhone 7 iránt

Nagyon úgy tűnik, hogy az iPhone 7 eladások minden eddigit felülmúlnak az elkövetkezendő hetek folyamán. Nem olyan régen arról adtunk hírt, hogy az Apple nem publikálja a nyitóhétvége adatait, hiszen erősen limitált mennyiséggel rendelkeznek.

aapl-numbers1

Bővebben itt.

Megérkeztek az első iPhone 7 review videók!

A hét eleje folyamán szépen lassan elkezdtek felbukkanni a nagyobb tech oldalak beszámolói az új iPhone 7 modelljeiről. Úgy gondoltuk, hogy kivárjuk az időt, hiszen úgyis több videó kerül fel a jól ismert videómegosztóra, így mindenki megcsodálhatja a telefonokat, valamint meghallgathatja, hogy mik a szakértők véleményei az új készülékekről.

iphone7-fb

Bővebben itt.

Megérkeztek az első Apple Watch Series 2 review videók

Már megkaptuk a legelső tucat iPhone 7 review videókat, azonban egy kicsivel később megérkeztek az Apple Watch 2 beszámolók egyaránt. Mint ilyenkor lenni szokott, több nagyobb tech portál jutott hozzá idő előtt az okosórához, melyről elmondták az első véleményeiket, tapasztalataikat.

tempus2-001

Bővebben itt.

Még meg sem jelent az iPhone 7, de már a következő évi csúcsmodellről szólnak a pletykák

Tudjuk már nagyon jól, hogy hogyan megy ez a biznisz. Megjelenik az aktuális csúcsmodell, utána rögtön indulnak a pletykák az azt követő telefonokról. Most is hasonló történt, azonban jelenleg még az első körös országokban sem kapható az almások új készüléke.

iphoneconceptimage

Bővebben itt.

Tim beszélt az új AirPods fülesekről

Tim Cook látogatást tett New Yorkba az elmúlt napok folyamán, ahol többek között interjút adott a Good Morning America számára. Természetesen mi más is lehetett volna a téma, mint a nem olyan régen bemutatott újdonságok, de azért másról is kaptunk némi információt az almások vezetőjétől.

18261-16675-160913-cook-l

Bővebben itt.

További érdekességek

A hét első felében megtudhattuk, hogy nálunk vásárolhatjuk meg legdrágábban az iPhone 7-et, olvashattunk arról, hogy újraindítják a Project Titan-t, ami után csodás iPhone 7 Plusszal készített képeket kaptunk, valamint azt szintén megcsodálhattuk, hogy hogyan készülnek a kozmoszfekete modellek. Nem elég, hogy megbüntették az Apple-t, de az EU tagállamai is rászálltak kedvenc vállalatunkra, ami után Ming-Chi Kuo beszélt a jövendőbeli iPhone modellekről, majd felmerült a kérdés, hogy mi van azokkal, akik egyszerre hallgatnának zenét, miközben töltenek.

screen-shot-2016-06-13-at-3-33-36-pm

Megjelent az iOS 10, watchOS 3 és tvOS 10 triója, ami után kaptunk hibás iTunes 12.5.1 frissítést egyaránt. Ha már iOS 10, akkor megtudtuk, hogy hihetetlenül gyorsan terjedt az első 24 órában, valamint kaptunk egy összehasonlító videót egyaránt, melyben a 9.3.5-ös rendszerrel mérték össze. Felmerült, hogy Indiába viszi a Foxconn az iPhone gyártását, valamint a héten újabb mérföldkőhöz érkezett a Spotify. Nem utolsó sorban pedig van egy rossz hírünk a kozmoszfekete modellre vágyók számára, illetve ha már iPhone 7, akkor itt egy remek stresszteszt videó.

Ezek voltak a harminchetedik hét legérdekesebb hírei. Feltehetően jövő héten is kapunk még egy rakás iPhone 7 és Apple Watch Series 2-vel kapcsolatos hírt, valamint nem árt a észben tartani 23-át, ugyanis a szerencsés előrendelők ezen a napon vehetik át az első iPhone 7 modelleket.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!