Megérkeztek az első iPhone 7 unboxing videók is

HusztiD 2016.09.16. 12:55 iPhone, Videók 3 hozzászólás 1 490

iphone-7-unboxing

Ahogyan az várható volt, felkerültek az első unboxing videók az iPhone 7 modellekről. A nagyobb YouTubberek, illetve tech oldalak már idő előtt megkapták az új telefonokat az Apple-től, hogy beszámoljanak róla, azonban a review videók után végre a kicsomagolásokat is felrakták.

Ha alaposan megnézzük a felvételeket, akkor könnyen észrevehetjük, hogy az Apple egy kicsit váltott a doboz elrendezésén. Ahogyan kinyitjuk azt, mostantól nem maga a telefon fogad minket, hanem a papírok, ami alatt a készülék lapul. Ezentúl nincs elválasztó tálca, a telefon alatt rögtön megtalálhatjuk a fülest, átalakítót, Lightning kábelt és az adaptert. A EarPods fülest illően észrevehető, hogy az Apple már nem egy kemény műanyagtokban adja őket, hanem egy papírban. Kissé fura, de most már ezt kell megszoknunk.

Na ki vele. Ki az aki előrendelt az új modellek egyikére?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

3 hozzászólás

  1. Pepe - 2016.09.16. 18:56

    iPhone 6 plust használok jelenleg. Ezért is gondolkodom a váltáson két év elteltével. A hűségidőm most jár le (Telekom) így adott a lehetőség. Kicsit ugyanakkor elbizonytalanodtam. Egyrész van, aki azt mondja várjak egy évet (8-ra?), másrészt gondolkodom, hogy i7 vagy i7 plus? A jelenlegi 6 plus-szal elégedett vagyok, csak néha kicsit nagynak érzem. Viszont a 7 plus a jobb kamera miatt vonzóbb, mint a sima 7. Mit tegyek? Vélemény a két készülékről, aki esetleg fogta már kézben, próbálta? Ezért várok az előrendeléssel. Plusból egyébként sincs.

  2. Ironyjakuza - 2016.09.16. 20:01

    Klassz telód van ne váltsál ,csak ha trendi akarsz lenni .
    Nem váltok én sem ,nincs mire nekem a plusz nagy ,emiatt sem váltok ,meg hogy a nagy az extra ,a kisebb meg alap ,szted? Full szívás ha kicsi a tenyered ,nem lehet trendi fél téglád !!!! Nekem sem lesz soha plusz om !! Nem anyagi hanem fizikai okokból ( nem vagyok se törpe sem hobbit sem gnom ) de nem szopatom magam két kézzel . Fuck alma .

  3. Rendes Milán - 2016.09.17. 17:43

    Vegyél 6S-t.
    Az i7 Plus kamerája a 6S Plus kamerájához képest nem jobb a tesztek alapján,vagyis különbséget nem veszel észre.
    Sebességben meg a 6S volt amikor még gyorsabb is volt az i7Plusnál.
    Ha i6-ról váltanék,az 6S lenne.De javaslom hogy várd meg a 7S-t,ugyanis jövőre 7S jön,nem pedig 8.

Szólj hozzá Te is!