Újabb csodálatos iPhone 7 Plus képek érkeztek

HusztiD 2016.09.15. 14:55 iPhone 3 db 846

new_mexico_ponderosa_iphone_7

Az elmúlt napok folyamán már beszámoltunk, hogy Tim Cook megosztott egy jó pár képet, amit egy vasárnapi NFL meccs alatt készítettek a legújabb csúcskészülékkel. Ezek után nem sokkal jelentkezett az Outside Online, akik szintén idő előtt megkaptak egy iPhone 7 Pluszt, hogy azt jól leteszteljék.

Ezúttal összesen 17 darab kép készült, melyeket mind a természetben lőtték. Vannak sportolás, túrázás közbeni pillanatfelvételek, illetve természetfotók egyaránt megtalálhatóak a galériában. Az oldal egyszerűen úgy jellemezte az új készüléket, mint a legjobb kicsi, könnyű kamera amit ezért a pénzért megkaphatsz. Nem csoda, hogy ezt állítják, hiszen az eddigi látottak alapján az Apple igencsak kitett magáért és egy olyan dupla kamerával felszerelt Plus modellt dobott piacra, amelyben rengeteg lehetőség rejlik. Elég csak a mélységélességre gondolni, ami által DSLR kamerákhoz hasonló képet készíthetünk. Mondjuk ez a funkció egy későbbi iOS frissítéssel lesz elérhető, de feltehetően erre már nem kell sokat várni!

Íme pár darab nagyszerű kép:

desert_flower_iphone_7 hunting_trout_iphone_7 runner_going_down_hill_iphone_7

A további képeket az Outside Online oldalán tekinthetitek meg.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 3 db

 1. Tomsz - 2016.09.15. 15:40

  De most ez mi már? 640×360-as felbontásúak a képek. Tényleg “csodálatosak” ahogy a cím is mondja. Illene feltenni azt az eredetit amit az iphone lő..

  • HusztiD - 2016.09.15. 21:15

   A baj az, hogy nálunk ezek a szabvány képek. Ha nagyobbat rakunk fel, szétcsúszik. Továbbá az oldalak, amik közzé rakják ezeket a képeket, ott se sokkal nagyobbak. Kb. 30-40%-kal.

 2. Lacika54 - 2016.09.15. 20:07

  Bocs de Te min nézed?

Szólj hozzá Te is!