Megérkeztek az első Apple Watch Series 2 review videók

HusztiD 2016.09.15. 09:25 Apple Watch, Kiemelt hírek, Videók 0 db 570

tempus2-001

Tegnap már megkaptuk a legelső tucat iPhone 7 review videókat, azonban most, egy nappal később megérkeztek az Apple Watch 2 beszámolók egyaránt. Mint ilyenkor lenni szokott, több nagyobb tech portál jutott hozzá idő előtt az okosórához, melyről elmondták az első véleményeiket, tapasztalataikat.

Mint tudjuk, a második generációs Apple Watch modellek egyik nagy újdonsága, hogy vízálló, így a vízi sportok szerelmesei szintén kiélvezhetik a benne rejlő lehetőségeket. Ezen belül egy sokkal gyorsabb S2 processzor kapott benne helyett a GPS chip mellet, az üzemidő pedig valamelyest megnövekedett. Na de mégis, hogyan vélekednek róla a szakértők? Megéri cserélni?

A második generációs készülék minden szakértő véleményét megnyerte, azonban ketten is voltak akik úgy vélekedtek, hogy az Apple-nek a tavalyi évben kellett volna ezt az órát piacra dobnia. Természetesen jók az új funkciók, azonban nem biztos, hogy megéri az első generációról frissíteni. Leginkább azoknak ajánlják, akiknek feltétlenül szükséges a GPS és a vízállóság, valamint ha azt is szeretnék, ha egy kicsivel több üzemidőt és fényesebb kijelzőt kapjanak.

Röviden összefoglalva így vélekednek a szakértők az új kütyüről. Aki most lép be az okosórák piacára, annak érdemes lehet az első generációra lecsapni, hiszen azt jóval olcsóbban kínálja az Apple, viszont aki kihasználja a Series 2 újdonságait, annak az lesz a választottja.

The Verge

TechCrunch

Tech Radar

CNET

Mashable

Pocket-lint

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!