Bemutatkozott az iPhone 7 és a második generációs Apple Watch – mi történt a héten?

HusztiD 2016.09.11. 14:55 Apple, Kiemelt hírek 0 db 598

Mi másról is szólhatna a heti összefoglalónk, mint az iPhone 7-ről? Természetesen voltak egyéb hírek egyaránt, azonban ezúttal az újonnan bejelentett telefon vitte a prímet.

iphone-7-jet-black

Bemutatkozott az iPhone 7 és iPhone 7 Plus

Ahogyan azt vártuk, az Apple szerda este hivatalosan bemutatta az idei évi iPhone modelleket, név szerint a 7 és 7 Pluszt. Sajnos vagy nem sajnos a pletykák igazak voltak, a külső kisebb átalakításon esett át, viszont hardveresen nem lehet okunk a panaszra.

iphone-7-top

Bővebben itt.

Bemutatkozott az Apple Watch Series 2!

Az iPhone 7 felfedése előtt nem sokkal az Apple bemutatta a még tavaly tavasszal megjelent Apple Watch utódját. Ahogyan azt vártuk, csupán kisebb ráncfelvarrásokat kapott a második generációs óra, de ettől függetlenül jelentős előrelépésnek számít ez az elsőhöz képest. Na de nézzük, mit is kaptunk ezúttal a kaliforniai vállalattól.

apple-watch-series-2-hero-970-80

Bővebben itt.

Itt vannak az iPhone 7 és Apple Watch 2 hivatalos magyar árai

Reméljük, hogy a hét folyamán mindenki olvasta a legújabb híreket, avagy követte az élő streamet, hiszen az Apple bemutatta az iPhone 7-et és vele együtt az Apple Watch Series 2 modelljet. Ha lemaradtatok volna a hírekről, akkor a Keynote összefoglalóját itt, az iPhone 7-et itt, míg az Apple Watch Series 2-t itt olvashatjátok.

iphone-7a

Bővebben itt.

3GB memóriával érkezik az iPhone 7 Plus, ráadásul gyorsabb, mint az iPad Pro

Korábban olvashattunk különféle spekulációkat arról, hogy a mezei iPhone 7 és a Plus modell mégsem lesz annyira egyforma mint elsőre hinnénk. A pletykák szerint a nagyobbik telefon 3, míg a kisebbik 2 GB memóriát kap. A Geekbench-nek köszönhetően most kiderült, hogy igazak voltak a szóbeszédek.

apple7-1483

Bővebben itt.

Bizonyos szempontból olcsóbb lett az Apple Music

A legfrissebb beszámolók szerint az Apple tovább faragott az Apple Music előfizetés árából. Kint Amerikában három lehetőségük van a felhasználóknak: 9,99 dollárért egyénileg fizetnek elő, 14,99-ért a családi csomagra váltanak, avagy 4,99-ért a diákok is igénybe vehetik a szolgáltatást.

apple-music-streaming

Bővebben itt.

További érdekességek

A hét első felében megkaptuk a szeptemberi drónvideókat a Campus 2-ről, majd beszámoltunk, hogy mennyire robbanékonyak a Samsung új mobiljai. Jött egy olyan hír is a napokban, hogy az Apple kezd kifogyni az iPad Air 2 modellekből, valamint kiderült, hogy a napokban vintage besorolást kap az iPhone 4. Ezek után nem sokkal felmerült, hogy hamarosan az Intel is beszáll az Apple iOS készülékeiben lévő ARM processzorok gyártásába.

iphone-7-02

A hét második felében pedig egy kisebb rakás hírünk volt az iPhone 7 kapcsán: megkaptuk a keynote-on látott videókat; könnyen karcolható lesz a kozmoszfekete modell; hands-on videókat egyaránt láthattunk, valamint kiderült, hogy egy jó darabig hiánycikk lesz. Végezetül megtudtuk, hogy nagy népszerűségnek örvend Androidon az Apple Music, végül pedig jól kibeszéltük az iPhone 7-et.

Ez volt szeptember legforgalmasabb hete. Mit várhatunk? Jövő héten érkezik az iOS 10, ami mellé watchOS 3-at is kapunk, valamint biztos lesz még egy rakás hír és videó a pénteken megjelenő iPhone 7-ről, így a következő napokban sem fogunk unatkozni.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!