iPhone 7 keynote összefoglaló

HusztiD 2016.09.07. 19:24 Apple Watch, iPhone, Kiemelt hírek 5 db 690

September-7-Apple-Media-Event-Wallpaper-Apple-Invite-Mac

Pontban hét órakor kezdetét vette az iPhone 7 event, amit szokás szerint Tim Cook vezetett fel, azonban most kicsit másképp. A keynote kezdetén egy videót láthattunk, amint Timet viszik a Keynote-ra és azon viccelődtek, hogy mik szivárogtak és tejedtek el az interneten. Eléggé hangulatos lett a felvezetés, amint lesz videó, berakjuk. Folyamatosan frissülni fog cikkünk, ahogy egyre több kontent lesz elérhető, érdemes lesz frissíteni.

Apple Music

Immáron 17 millió előfizetője van a szolgáltatásnak, ami még csak tavaly nyáron indult útjára. Május folyamán még csak 15 millióval rendelkeztek, de úgy tűnik, hogy szépen lassan gyarapodnak az almások.

iphoneevent-1085

Tim beszélt a 10. évfordulós iTunes fesztiválról, amelyet iOS készülékeinkről ingyenesen streamelhetünk majd.

App Store

Összesen 140 milliárd letöltést produkáltak a felhasználók. Tim elmondása alapján az utóbbi negyedévben több bevételt produkáltak, mint kétszer ennyi idő alatt a legnagyobb riválisuk (Google Play). A világ egyik legjobb játékos bázisa itt van, ugyanis 500 ezer játékot rejt magában az App Store.

iphoneevent-1111

Mario rajongóknak jó hír, hogy kedvenc vízszerelőnk hamarosan iOS-re is tiszteletét teszi. Ennek kapcsán Mario atyja, Shigeru Miyamoto tartott egy rövidke előadást. Egy teljesen új Mario játékot kapunk hamarosan iPhone-ra – lényegében olyan lesz, mint a Rayman Fiesta Run. Nagyon kíváncsian várjuk!

Oktatás

Szó esett az oktatásról is a ConnectED program keretein belül. Sajnos minket ez nem érint, jelenleg csak két Kalirofniai iskola vesz részt benne, de hamarosan 114-re hízik a sulik száma. Tanárok és diákok számára egyaránt hasznos lesz.

iphoneevent-1139

Szó esett a Swift-ről is. Tim szerint hamarosan minden diák megtanul általa programozni, hiszen pofonegyszerű.

iWork. Az Apple ismételten fejleszt irodai alkalmazásain, amely által sokkal jobb lesz. Real-time collaboration – lényegében a csapatban dolgozók számára lesz nélkülözhetetlen funkció, hiszen általa sokkal könnyebben össze tudnak rakni mondjuk egy-egy előadást, mivel mindenkinél valós időben frissülnek a változások.

Apple Watch

Az Apple Watch-hoz közeledve Tim érdekes infókat osztott meg az Apple Watch-ról, ami után Jeff Williamsnak adta át a helyet. Jeff a WatchOS 3 újdonságairól beszélt, illetve elárulta, hogy hamarosan Apple Watch-ra is megérkezik a Pokemon Go.

iphone7event-1234

Az újdonságokról az összefoglalónkban tájékozhattok bővebben.

iPhone 7

Tim ismét a színpadon és gyorsan témát váltott: iPhone! Összesen egymilliárdot adtak el belőle. Ez az eddigi legjobban fogyó készülék a történelemben. Ezek után az iOS 10 újdonságairól beszélt az almások fejese, hogy milyen újdonságokat pakoltak bele. Szó esett a HomeKit ökoszisztémáról, így mostantól az ilyen jelzéssel ellátott termékeket is megvásárolhatjuk, amiket természetesen támogat az iOS 10 (okoségők, termosztátok és egyéb dolgok).

iphone7event-1299

Az újdonságokról az összefoglalónkban tájékozhattok bővebben.

Köszönjük a figyelmet, reméljük mindenkinek tetszett a ma esti event!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 5 db

 1. sattihun - 2016.09.07. 19:52

  Qqw

 2. Krisz - 2016.09.07. 21:21

  iOS 10 mikor jelenik meg?

 3. Lujo - 2016.09.07. 21:45

  Krisz!
  Szept 13 ios10

 4. Fromex - 2016.09.07. 22:47

  Árakról és telefonok megjeleneseröl nincs ilyenkor meg hir?

 5. Krisz - 2016.09.08. 12:21

  Koszonom a valaszt! :)

Szólj hozzá Te is!