Bizonyos szempontból olcsóbb lett az Apple Music

HusztiD 2016.09.06. 10:25 Apple Music, Kiemelt hírek 0 db 369

apple-music-streaming

A legfrissebb beszámolók szerint az Apple tovább faragott az Apple Music előfizetés árából. Kint Amerikában három lehetőségük van a felhasználóknak: 9,99 dollárért egyénileg fizetnek elő, 14,99-ért a családi csomagra váltanak, avagy 4,99-ért a diákok is igénybe vehetik a szolgáltatást.

Nem olyan régen elkezdtek az Apple boltjaiban megjelenni az új 12 hónapra szóló előfizetői ajándékkártyák, melyeket 99 dollárért árulnak. Ha matekozunk kicsit, akkor láthatjuk, hogy egy éves előfizetés árából 2 hónapot nyerhetünk, avagy 8,25 dollárra csökken a normál előfizetői átlagár.

Az elmúlt órák folyamán több országból érkeztek felhasználói visszajelzések, így Amerikában, Németországban, Angliában és még feltehetően egyéb nagyobb országokban érhetőek el az új ajándékkártyák. Arról egyelőre nem tudni, hogy Magyarországon is lesz-e ilyen, illetve ha igen, akkor mennyi lesz az ára.

Mint tudjuk, mi magyarok egy kedvezményes árszabást kaptunk az Apple-től. EU főbb országaiban 9,99 eurót fizetnek az emberek a szolgáltatásért, nekünk csupán 4,99-be kerül az egész. Mindez azért van, mert az Apple korábban rangsorolta az országokat, mi magyarok pedig a hátrányosabb besorolásba estünk bele. Jó hír, hogy emiatt olcsóbb a szolgáltatás, de ebből kifolyólag nem biztos, hogy nálunk is lesz-e éves előfizetés. Mondjuk ha idehaza bejönne 49,99 euróért, akkor az már bőven megérné.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!