Hamarosan bemutatkozik az iPhone 7 és az Apple Watch 2; érkeznek a nagyobb aksik – mi történt a héten?

HusztiD 2016.09.04. 15:25 Apple, Kiemelt hírek 0 db 434

Eseménydús volt az elmúlt egy hét, hiszen rengetek hírünk volt, melyek közül szokás szerint összeszedtük a legérdekesebbeket. Felkészültetek?

September-7-Apple-Media-Event-Wallpaper-Apple-Invite-Mac

Most már hivatalos: szeptember 7-én lesz az iPhone 7 event

Hétfő este folyamán az Apple kiküldte a hivatalos meghívókat a szeptember 7-i iPhone eventre. Mint az ilyenkor szokás, egy remek, sokszínű meghívót kaptak a szerencsések, ami ugyan sokat nem árul el. Az esemény a San Franciscóban lévő Bill Graham Civic Center-ben lesz reggel 10 órakor, ami számunkra magyar idő szerint este 7 órát jelent.

nategorby_2016-aug-29

Bővebben itt.

Októberben lesz egy újabb event – avagy ezeket várhatjuk az Apple-től

Mint azt már tudjuk, az Apple szeptember 7-re tervezi az iPhone 7 eventet, de eddig csak sejthettük, hogy ezután lesz egy újabb esemény, ahol leleplezik az új MacBook modelleket. A Bloomberg ezúttal arról számolt be, hogy az almások még októberre is terveznek egy bemutatót, ahol nem csak új MacBook modelleket, de egyéb termékeket egyaránt bemutatnak, mint az új GPU-val szerelt 5K monitor, vagy az iPad Pro.

apple-retina-imacs

Bővebben itt.

4 ezer milliárd forintnyi pénzbüntetést szabott ki az Európai Bizottság az Apple-re

Az Európai Bizottság 13 milliárd eurót követel az Apple-től az írországi ügye miatt. Hónapokkal ezelőtt már kiderült, hogy vizsgálatot indítanak kedvenc vállalatunk ellen, ugyanis az Európai Bizottság nem nézte jó szemmel, hogy az Apple kevesebbet adózik köszönhetően annak, hogy az adott országban kedvezményt kapott. Vagyis ez utóbbit csak a Bizottság állítja.

williamsburg-apple-store

Bővebben itt.

Ígéretes változások lépnek érvénybe szeptember 7-től az App Store-ban

Az Apple az elmúlt napok folyamán értesítette a fejlesztőket, hogy hamarosan nagyobb mértékű változások lesznek az App Store-ban. Ennek köszönhetően a felhasználóknak sokkal könnyebb lesz bármilyen alkalmazást keresniük, nem utolsó sorban pedig csak a minőségi appok lesznek elérhetőek.

appstore_refund_kiemelt

Bővebben itt.

Bünteti az Apple Music exkluzív előadóit a Spotify

Az elmúlt hét folyamán olvashattunk legutóbb a Spotify-ról, hiszen ahogyan akkor szóltak a hírek, hogy meglehetősen bajban vannak, mivel nem tudnak egy kiadóval sem hosszabb távú szerződést kötni. A New York Times legújabb jelentése szerint a szolgáltató új irányelvet vezetett be, amely jó pár, legfőképp az Apple Music exkluzív előadóival szemben hátrányt biztosít.

frank-ocean-itunes

Bővebben itt.

További érdekességek

A hét legelején beszámoltunk, hogy újabb idegesítő funkciót tesztel a Facebook, valamint arról is, hogy mennyire embertelen körülmények között dolgoznak a Pegatronnál. Nem sokkal ezek után megjelent a macOS Sierra nyolcadik bétája, valamint volt egy olyan hírünk is, mely szerint az Apple ismételten nem tud kellő mennyiségű iPhone-nal felkészülni a megjelenésre. Apropó, ha lemaradtatok volna az iDoki álláshirdetéséről, akkor itt pótolhatjátok.

screen-shot-2015-09-10-at-11-18-35

hír, hogy mostantól akár 2 TB-ot is igénybe vehetünk az iCloud által, valamint a héten kiderült, hogy igencsak nyugtató hatással van a gyerekekre az iPad. Jött egy érdekes pletyka, mely szerint Touch ID helyett írisz szkennert kap a következő évi iPhone, majd kiderült, hogy egy új eljárásnak köszönhetően hamarosan megduplázódnak az akkumulátorok kapacitásai. Végül ha már akkumulátor, akkor az is kiderült, hogy jelentősen nagyobb aksit kap az Apple Watch 2.

Ezek jutottak a harmincötödik hétre. Érdemes készülni, ugyanis hetedikén, vagyis jövő hét szerdán magyar idő szerint este 7-kor kezdetét veszi az iPhone 7 event, amely az Apple oldaláról élőben streamelhező lesz! Az esemény után nem sokkal pedig egy hatalmas összefoglalóval jelentkezünk arról, hogy milyen újdonságokat jelentettek be az almások.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!