Szeptemberi unaloműző, avagy ezekkel a játszunk a hónap folyamán

HusztiD 2016.09.03. 15:25 iOS, Játékok, Kiemelt hírek 0 db 501
Szeptemberi unaloműző, avagy ezekkel a játszunk a hónap folyamán

Véget ért a nyár, kezdetét vette a szeptember, a diákok számára pedig megkezdődött az iskola. Na de mi is lehetne ilyenkor jobb, mint egy havi játékajánló, hogy legyen mivel elütni a szabadidőt? Ezúttal is összeszedtük az elmúlt hetek folyamán megjelent legjobb iOS játékokat, melyek közül érdemes szemezgetni!

sm2

Space Marshals 2

Aki játszott a Space Marshals első részével, annak nem kell bemutatni a másodikat. A recept maradt a régi, ami mellett jelentős újdonságokat kapott. Mondhatjuk úgy is, hogy ez az egyik legjobb játék, mely az elmúlt hetek folyamán felbukkant az App Store-ban.

Space Marshals 2 (AppStore Link) Space Marshals 2
Fejlesztő: Pixelbite

Besorolás: 12+5

Ár: HUF1,990.00 Letöltés

Deus Ex GO

A Square Enix gondozása alatt megjelent a Deus Ex GO, mely hasonlít a már jól ismer Hitman GO és Lara Croft GO játékokhoz. Turn-by-turn alapú taktikai játék, melyet szinte mindenkinek érdemes kipróbálnia, aki egy újabb nagyszerű játékra vágyik.

Deus Ex GO (AppStore Link) Deus Ex GO
Fejlesztő: SQUARE ENIX Ltd

Besorolás: 12+4.9

Ár: HUF1,990.00 Letöltés

Leap of Fate

Egy kis RPG, egy kis hack ‘n slash, valamint töménytelen akció. Lényegében ez jellemzi a Leap of Fate-et, melyet szintén érdemes lehet bepróbálni, hiszen képes hosszabb percekre, de akár órákra is lekötni a játékosokat. Kedvcsinálónak alant az előzetes.

Leap of Fate (AppStore Link) Leap of Fate
Fejlesztő: Clever-Plays Studio Inc.

Besorolás: 12+4

Ár: HUF1,790.00 Letöltés

Outfolded

Ha egy új és egyben remek logikai játékra vágysz, akkor bizony az Outfolded lesz a választásod. A többi alkalmazáshoz képest ez a játék is kiválóan leköti a felhasználókat az unalmas perceire, miközben kicsit megmozgatja az agytekervényeinket. Érdemes adni egy próbát.

Outfolded (AppStore Link) Outfolded
Fejlesztő: Seon Rozenblum

Besorolás: 4+5

Ár: Free Letöltés

Bowmasters

Bizonyára senkinek sem kell bemutatni a Worms szériát, hiszen jóformán mindenki ismeri azokat. A Bowmasters ezt a vonalat viszi tovább kicsit másabb köntösben, de a jól ismert klasszikushoz képest ez is eléggé hangulatosra sikerült, amit feltétlenül érdemes kipróbálnotok, már csak azért is, mert ingyenesen beszerezhető az App Store-ból.

Bowmasters - Multiplayer Game (AppStore Link) Bowmasters – Multiplayer Game
Fejlesztő: Playgendary Limited

Besorolás: 12+4.53

Ár: Free Letöltés

Eisenhorn: Xenos

Aki PC-n már próbálta az Eisenhorn játékát az iOS-en sem fog csalódni. Egyedüli hátránya a magas ára, azonban ezt képesek vagytok számára elnézni, akkor cserébe egy remek játékot kaptok, mely hosszabb órákra képes lekötni titeket.

Eisenhorn: XENOS (AppStore Link) Eisenhorn: XENOS
Fejlesztő: Pixel Hero Games Ltd

Besorolás: 12+3.5

Ár: 2 290 Ft Letöltés

Big Bang Racing

Aranyos, szintén ingyenesen letölthető ügyességi játék, melyet érdemes bepróbálni. Ahogy egyre jobban haladunk előre, úgy kapjuk az egyre nehezebb és nyakatekertebb pályákat. Figyelem, addiktív cucc!

Big Bang Racing (AppStore Link) Big Bang Racing
Fejlesztő: Traplight Oy

Besorolás: 9+4.45833

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!