Videón az Apple Watch 2 állítólagos komponensei

HusztiD 2016.09.02. 17:55 Apple Watch, Kiemelt hírek, Videók 0 db 255

untitled

Egyre nagyobb a láz az iPhone 7 és az Apple Watch 2 párosa körül, hiszen az Apple hivatalosan jövő hét szerdán rántja le róluk a leplet. Nem olyan régen a Byte töltött fel egy videót, melyben az állítólagos okosóra komponensei láthatóak. Elviekben kaptak egy csomagot, amelyben pont a második generációs készülék alkatrészei vannak.

A korábbi híresztelések alapján az új okosóra külsőleg nem igazán fog jelentős ráncfelvarrást kapni, elvileg inkább az úgynevezett motorháztető alatti újításokra mennek rá. A korábbi infók szerint valamivel nagyobb akkumulátor kap benne helyet, ami megnövelt üzemidőt eredményez. Az alábbi videóban többek között ez is látható, s itt is nagyobb lett  egy picivel maga az aksi.

Ezek mellett látható még az óra kijelzője, ami szintén egy az egybe megegyezik a jelenleg piacon lévő modellével, csupán annyi a különbség, hogy egy kicsivel vékonyabb lesz. Ez összességében egy valamivel vékonyabb Apple Watch 2-t eredményezhet, de feltehetően magán az óra házán is faragnak egy kicsit.

Érdemes megnézni az alábbi videót, ugyanis akadnak benne még egyéb érdekességek. Valamint ne feledjétek el, hogy ez csak egy videó, amiben pár darab állítólagos komponens látható. Semmi sem igazolja azt, hogy ezek az eredeti alkatrészek lennének. Szerencsére már nincs sok hátra, így reméljük, hogy szerdán ténylegesen megtudjuk, milyen lett az új okosóra.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!