Dizájnos és strapabíró Lightning kábelt keresel? Segítünk!

HusztiD 2016.08.31. 17:55 iDoki, Kiemelt hírek 3 db 934

Photo 21-08-16 17 21 51

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én tipikusan az az ember vagyok, aki mindig az eredeti kiegészítőket szereti a kedvenc termékeihez megvásárolni. Legyen szó akár fülesről, töltőről, tokról, vagy bármely egyéb kiegészítőről. A most bemutatásra kerülő termék annyira elnyerték a tetszésemet, hogy rögtön berendeltem belőlük egyet.

Ha már itt tartunk, akkor rögtön osszuk két részre a dolgokat. Vannak, akik csak azért vesznek meg egy-egy kiegészítőt, mert az divatos és jól néz ki, míg talán többen akadnak, akik a minőség miatt bíznak meg egy-egy márkában. A jó hír, hogy a Rugged Connect Lightning kábelnél ez a két tulajdonság találkozik, s egyáltalán nem üti ki egymást. De vele együtt említhetném a Devia Fashion kábelét egyaránt, amely azon kívül, hogy több színben kapható, igazán strapabíró anyagból készült.

És mi a jó hír? Hogy viszonylag olcsóak! Tény, hogy az eredeti Apple kiegészítőkhöz mérve drágábbnak számítanak, de ha arányaiban nézzük a dolgokat, akkor nem sokkal kerülnek többe. És mit kapunk cserébe? Egyedibb megjelenésű kiegészítőket, amelyek egyben minőségibbek, így hosszabb távra tervezhetünk velük. Ha meguntátok, hogy bizonyos időközönként új kábelt vásároltok, mert tönkre ment az eredeti, akkor érdemes lesz ezen két terméket bepróbálni. A gyári kábelhez képest egy nylon fonott borítást kaptak a kábelek teljes hosszban, ami megakadályozza a gyári kábeleknél előforduló szakadást, kifeslést.

Én például mindig vigyázok a kiegészítőkre, de azok valamiért mindig tönkre mennek, így kénytelen vagyok bizonyos időközönként újat rendelni belőlük, pedig ha valaki, akkor én aztán vigyázok a cuccaimra. Apropó, a Rugged Connect 1,5 méteres erősített, strapabíró kiadásban érhető el, míg a Devia kábele 2 méteres és akár több szín közül választhatunk. Mondhatnám úgy is, ha egyediségre vágysz, akkor a Devia lesz a választásod, azonban ha strapabíróbb és egyben dizájnos kábelt keresel, akkor a Rugged lesz a nyerő.

Photo 21-08-16 17 22 05

Ha pedig sokat utaznátok kocsival, akkor szintén jól fog jönni a Devia Battle Dual USB Port, ami egy szivargyújtós töltő. A Devia kábelhez képest szintén nagyon egyszerű, ám egyben nagyszerű dizájnt kapott, azonban érdekessége mégis az, hogy egyszerre két eszközt csatlakoztathatunk rá, valamint hogy maga a ház eloxált, strapabíró alumíniumborítást kapott. Biztos ti is találkoztatok azzal a problémával, hogy egy-egy hosszabb út során egyszerre csak egy ember tudta tölteni a telefonját. Nos, a Devia töltőjével ettől búcsút vehettek, hiszen két készüléket táplálhattok vele egy időben.

Árak:

Rugged Connect Lightning kábel – 7 990 Ft

Devia Fashion kábel – 6 990 Ft

Devia Battle Dual USB Port – 5 490 Ft

A felsorolt kiegészítőket egyenesen az iDokitól szerezhetitek be, akiket Budán a Budagyöngyében, Pesten a Báthory utcában találhattok meg. Érdemes ellátogatni, hiszen az említett termékeken kívül egyéb tucat kiegészítőt szerezhettek be kedvenc Apple termékeitekhez. További kérdés esetén nyugodtan forduljatok hozzájuk Facebook-on, vagy ha egyszerűbb, akkor a info[kukac]i-doki.com elérhetőségen is felvehetitek velük a kapcsolatot.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 3 db

 1. Patrik - 2016.08.31. 20:07

  Nem rossz. És árban sem vészesek. De!
  Ha ezzel töltöm a telefont, az nem fogja ki írni 1 hónap után hogy a kiegészítő nem támogatott ugye?

  • HusztiD - 2016.08.31. 21:31

   Elviekben nem kellene. Anno az iPhone 5-nél találkoztam olyannal, hogy elromlott a Lightning aljzat, így folyamatosan kiírta. Ott mindegy volt, hogy új vagy régi gyári kábelt használtam, mindenhez kiírtam. Amíg a csatlakozóddal nincs baj, addig ezekkel sem lesz! :)

 2. Gery - 2016.09.01. 17:24

  Nekem a 6 plusz írja hogy nem támogatott. Eredeti lighting eredeti dokkoloval. Appletől rendelve. =)

Szólj hozzá Te is!