Hasznos funkciókkal frissült a Microsoft billentyűzete, a Word Flow

HusztiD 2016.08.30. 13:55 Egyéb, Programok 0 db 587

word-flow

A Microsoft még hónapokkal ezelőtt kiadta a Word Flow névre keresztelt virtuális klaviatúráját az iOS készülékekre, amely az elmúlt napok folyamán jelentős frissítéseket kapott. A redmondi vállalat kiadta a 2.0-ás verziót, amelybe ígéretes újdonságokat pakoltak.

Az első, hogy a billentyűzetben mostantól beépített GIF funkció van, így ha épp egy ismerősünkkel csevegünk, akkor könnyedén küldhetünk neki különféle GIF-eket és egyéb képeket. Sőt, az iOS 10-béli dolgokhoz hasonlóan, miközben szavakat írunk, akkor a Word Flow automatikusan GIF-eket fog ajánlani az általunk leírt szavakra, hiszen a Microsoft szerint így sokkal könnyebben kifejezhetjük magunkat.

Egy úgymond gyors funkcióval szintén bővült az app, amely segítségével a felhasználók könnyedén megkereshetnek egy éttermet, megtudhatják a legújabb híreket, videókat nézhetnek, időjárás előrejelzést és egyéb hasznos dolgokat tudhatnak meg egyenesen a virtuális billentyűzetből.

Mi több, 3D Touch funkciót egyaránt kapott az alkalmazás, így ha erősebben megnyomjuk a klaviatúrát, akkor kurzorként navigálhatunk a szövegmezőben – ez szintén hasonlít az Apple megoldásához. Ezek mellett pedig számos apróbb újdonságot, új témákat és hibajavítást kapott a Word Flow, így bárki számára érdemes lehet kipróbálni, hiszen az App Store-ból ingyenesen tölthető. Sajnálatos módon a magyar áruházból egyelőre nem érhető el, azonban aki rendelkezik amerikai fiókkal, az bármikor letöltheti onnan.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!