Újabb előjelek az Apple Watch 2 szeptemberi eljövetelére

HusztiD 2016.08.29. 15:55 Apple Watch 1 db 423

apple-watch-sale

Egyre inkább úgy tűnik, hogy tényleg szeptemberben dobja piacra a második generációs Apple Watch modelleket a kaliforniai vállalat, ahogyan arról már egy jó ideje szólnak a pletykák. A hétvégén a Best Buy-nál voltak nagyobb leértékelések, melynek keretein belül már tényleg potom áron lehetett megvásárolni az órát.

Amerikában a 38 mm-es modell kezdetben 349 dollár volt, amit nem olyan régen 299-re csökkentett az Apple. Augusztus végén a méltán híres üzletlánc odatette magát, hiszen 199 dodóért árulták a belépőszintű okosórákat. Olyannyira népszerű volt az akció, hogy hamar kifogytak a készletek, s egyelőre nem adtak infót arról, hogy mikorra várhatóak újabbak.

Ha régóta követitek az Apple híreit, akkor tudhatjátok, hogy a különféle üzletek akkor csinálnak ilyen akciót, amikor az új modell érkezését várják. Nem szokatlan ez a dolog még az Apple-től sem, azonban ők nem akcióznak le ilyenkor semmit sem, hanem szépen megvárják, míg kifogy a készlet.

Lényeg, hogy ebből kiindulva várható, hogy szeptember folyamán az almások bemutatják a második generációs okosórát. Arról pedig, hogy milyen újdonságokat kap, azt biztosra nem tudni, viszont a KGI elemzője nem olyan régen megosztotta, hogy szerinte miket várhatunk az Apple Watch 2-től.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Patrik - 2016.08.29. 20:25

    $199 az kb 55 ezer Ft. Brutal jol járt aki igy jutott hozzá :)

Szólj hozzá Te is!